Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer jak už napovídá nadpis zajímalo by mě jaký je váš nejoblíbenější film/seriál?
seriál (drama): Doctor Who (u nás Pán času)
seriál (komedie): Červený trpaslík
Film (drama): Fontána
Film (komedie): The Rocky Horror /...
Dobrý den, souhlasím s volbou toho posledního filmu. Kdo neviděl, ten neuvěří. Kdo viděl, tak buď již nechce vidět více nebo tomu propadne navěky. Tento film se prostě musí vidět opakovaně. Rocková hudba a roztomile "ujetý"děj, který ani není podstatný. Podstatné je to zažít. Nechápu, že tento tak světově slavný film se u nás snad nikde v kině nehrál a není zde skoro znám. Mimochodem, dnes již slavná Susan Sarandon umí i výborně zpívat. Zdravím!
doplněno 05.05.13 23:09:Myslel jsem pochopitelně film The Rocky Horror Picture Show uvedený v prvním příspěvku.
doplněno 06.05.13 00:52:Zde je jen malá ukázka z filmu. Dnes už to asi nikoho nešokuje, ale v roce 1975 to byla docela bomba.
Hezký večer, mně se líbil seriál - Podfukáři, Moje rodina, Červený trpaslík, MI5, z filmů Spadl z oblaků, Před svatbou ne, Podivné dědictví, Dožeň co se dá, Stín zabijáka, Blbec k večeři, Kopyto, Univerzální uklízečka, Do naha, Billy Elliot, Hra s nevěrou, Ten kluk. Viděla jsem i jiné a skvělé, ale názvy už nevím. Z české produkce ty humoresky, filmy kde hraje Karel Roden si nenechám ujít. Když to má děj o něčem nebo je to sranda či napětí, to je dobrý relax. Zdravím
Moje oblíbené seriály (nedokážu je seřadit, prostě je mám rád všechny nejradši)
- Scrubs
- Cougar Town
- Big Bang Theory
- Black Books
- Friends
- IT Crowd
Z filmů třeba klasika jako Forrest Gump, nebo z méně známých mě velmi zaujal film Crash
doplněno 05.05.13 23:56: málem bych zapomněl na Red Dwarf
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.