Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Váš nejoblíbenější film/seriál

Od: gsfgh odpovědí: 21 změna:

Dobrý večer jak už napovídá nadpis zajímalo by mě jaký je váš nejoblíbenější film/seriál?

21 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

seriál (drama): Doctor Who (u nás Pán času)

seriál (komedie): Červený trpaslík

Film (drama): Fontána

Film (komedie): The Rocky Horror /...

ben®

Dobrý den, souhlasím s volbou toho posledního filmu. Kdo neviděl, ten neuvěří. Kdo viděl, tak buď již nechce vidět více nebo tomu propadne navěky. Tento film se prostě musí vidět opakovaně. Rocková hudba a roztomile "ujetý"děj, který ani není podstatný. Podstatné je to zažít. Nechápu, že tento tak světově slavný film se u nás snad nikde v kině nehrál a není zde skoro znám. Mimochodem, dnes již slavná Susan Sarandon umí i výborně zpívat. Zdravím!

doplněno 05.05.13 23:09:

Myslel jsem pochopitelně film The Rocky Horror Picture Show uvedený v prvním příspěvku.

doplněno 06.05.13 00:52:

Zde je jen malá ukázka z filmu. Dnes už to asi nikoho nešokuje, ale v roce 1975 to byla docela bomba.

Páni, jsem překvapená (mile), že to tu zná (a má rád) i někdo další. Zatím jsem na nikoho takového nenarazila. Je to vskutku výjimečný film. Představa jít na to do kina s rekvizitami a v kostýmech... nádherná, ale tady asi nerealizovatelná (bohužel).

Film: Zelená míle

Seriál: Zákon a pořádek

hodnocení

1x

MASH

Četnické humoresky

Hříšní lidé města pražského

Tajemství II sv. války

K tomuto výběru bych snad už jen přidal seriál Colombo a Okna vesmíru dokořán.

aroff
05.05.13 21:29
hodnocení

0x

M*a*s*h

hodnocení

0x

Simpsonovi

hodnocení

0x

Seriál: McGyver, Film každý, co za něco stojí.

kralovnaevzenie*

serial: Dr House, Greys Anatomy; Game of Thrones, True Blood, The Tudors

kangaroo*
hodnocení

0x

Filmy

csfd.cz/...

Seriály

csfd.cz/...

hodnocení

0x

Hezký večer, mně se líbil seriál - Podfukáři, Moje rodina, Červený trpaslík, MI5, z filmů Spadl z oblaků, Před svatbou ne, Podivné dědictví, Dožeň co se dá, Stín zabijáka, Blbec k večeři, Kopyto, Univerzální uklízečka, Do naha, Billy Elliot, Hra s nevěrou, Ten kluk. Viděla jsem i jiné a skvělé, ale názvy už nevím. Z české produkce ty humoresky, filmy kde hraje Karel Roden si nenechám ujít. Když to má děj o něčem nebo je to sranda či napětí, to je dobrý relax. Zdravím :)

yak*
hodnocení

0x

český film: Vláčil: Markéta Lazarová

zahraniční film: Wim Wenders: Nebe nad Berlínem

(seriály nesleduji; zato skvělý festival Jeden Svět - místo televizního zpravodajství :)

hodnocení

0x

Moje oblíbené seriály (nedokážu je seřadit, prostě je mám rád všechny nejradši)

- Scrubs
- Cougar Town
- Big Bang Theory
- Black Books
- Friends
- IT Crowd

Z filmů třeba klasika jako Forrest Gump, nebo z méně známých mě velmi zaujal film Crash

doplněno 05.05.13 23:56:

málem bych zapomněl na Red Dwarf *hi*

danecekdan*
hodnocení

0x

Seriál: "Jmenuju se Earl", "Chalupáři"...

Film: to bych musel přemýšlet*smich*

hodnocení

0x

Firefly:

csfd.cz/...

poslední dobou i tento:

csfd.cz/...

markkko*
hodnocení

0x
Zdravim. U me vitezi komedie" Drz hubu! " A serial" sex ve meste" A "Utek z veznice showsenk. Doporucuji www.csfd.cz

hodnocení

0x

Zelená míle. Seznamte se, Joe Black. Slunečné údolí s A.Hopkinsem.

Star Trek

lidus*

"babkazov" dodám k vašemu výběru jen Na křídlech vážky a Vraždy podle Jidáše, ze seriálů mám ráda všechny krimi. Vzpomenu i na staré, dobré, české pohádky.

martinaa*
hodnocení

0x

Také bohužel nedokážu seřadit, tak snad ty nejoblíbenější:

Walking Dead, Futurama, Simpsonovi, Big Bang Theory.

ladinpraha*
hodnocení

0x

Jediné, na co se snažím v poslední době dívat, pokud jsem náhodou doma, je Chůva k pohledání.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]