Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odstranění tetování na paži

Od: sazinek* odpovědí: 13 změna:

Lze odstranit tetovani ktere mam na pazi na spodni strane? Kde se to provadi,co to stoji, jak to boli, podstoupil to nekdy nekdo?

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

2x

V Brně to dělají laserem na ul. Dlouhá v Bohunicích cena za jedno sezení se pohybuje od 200kč, údajně to nebolí ale je to zdlouhavé, počítejte tak 2000kč.

doplněno 14.12.12 13:03:

Odkud jste, předpokládám, že když to laserem dělají v Brně, dělají to i jinde. Napište nejbližší město a podívám se.

hodnocení

0x

Zeptejte se na kožním, jestli vám to zbrousí. Ale bolet to bude jako pes, to si pište! Na spodní straně paže *plac*

artik*
hodnocení

0x

a důvod? Kámoš chtěl odstranit tetování , protože to vypadalo hrozně ( dělal mu o nějakej amatér ) Dohodnul se v jiném studiu a nyní má luxusní tetování .

sazinek*
hodnocení

začal jsem cvičit a bohužel tetovani je na takovem tele hnusne proto chci podstoupit to ze si ho necham sundat, kdyz mi to zbrousi, bude jizva ale misto tetovani zas nemyslite? takze jit primo na kozni?

artik*

na takovém těle? Ono záleží jestli máš to tetování udělané pěkně nebo ne . Dej fotku ať se mrknem , viděl jsi tetování kulturistů? A do takového těla máš daleko

sazinek*
hodnocení

Bohužel do brna to mam daleko jednou by se to dalo ale na několikrat to opravdu ne. Nevadi mi ze to bude bolet bolest snáším velmi dobře.

ladaadal*
hodnocení

0x

Jizva po broušení bude stoprocentně. To se musíš rozhodnout. Buď to chceš odstranit nebo ne. Pokud ano, tak si do Brna prostě zajedeš. Pokud se ti to zdá daleko, není tvůj důvod odstranění zase tak důležitý a měl bys ho přehodnotit. Nebo si to odbruš doma, jak jsem popisoval. Stačí kysličník, bruska a obvaz.

sazinek*
hodnocení

Uhlovou brusku mam, jemnej kotouc neni problem koupit, ostatni veci na to taky ne ale bojim se jizvy proste. to si to rovnou muzu nechat dodelat cele

ladaadal*

No jizvu tam budeš mít tak jako tak. Ať od broušení, nebo od laseru, co sis myslel, když sis to nechával dělat? Že za rok vezmeš gumu a vygumuješ to jako tužku č.2?*zed*

sazinek*
hodnocení

Víš tomu se řika mladej a blbej :))

ladaadal*

No, aspoň, že to uznáváš, mohl bys být příkladem mnoha zdejších teenagerů, co se tu přiblbě ptaj, aniž by věděli, k čemu to bude a jeké to bude mít následky. No, rozhodnutí je jen na tobě. Nechat být, dodělat komplet (jestli jsem to dobře pochopil), nebo žít s jizvou. Mimochodem, nevím, kde to máš, ale jizva chlapa nijak nehyzdí, mnohdy právě naopak. Takže hodně štěstí při rozhodování.

Matoušku ty jednou někoho zabiješ.

doplněno 09.02.13 13:55:

Na spodní straně paže jsou žíly a nervy ctlivější a ta bruska,rozbrušovačka no to je věc. Co otrava krve ,Ta vodka to nevyřeší.

pietro*
hodnocení

0x

Zkus se zeptat na kolik by odstraneni tetovni vyslo tady www.odstraneni-tetovani-laserem.cz

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]