Nejste přihlášen/a.
ahoj.prosim vas jak mam sbalit holku? sme dobry kamaradi piseme si na facebooku na icq posilame si pusinky ,srdicka, a taky si rikame zlato atd.. myslim si ze se ji i líbim teda aspon si to mysli ptz. mi dava napr.komentare k fotkam kde pise moc ti to slusi.moc hezke fotka zlato atd... ALE JE TU jeden problem ona ma kluka! a dost me to se*e jinak me je 14 a ji je 15 je asi na starsi ptz. klukovi se kterim chodi je 20 myslite ze vek v tom bude hrat roli? chci abyste mi napsali jak ji sbalit a jakej mate nazor na vec ...
Dekuji moc )
Ahoj
Z vlastní zkušenosti vím, že nějaký zlato,pusinky,komentáře k fotkám apod. berou někteří pouze kamarádsky,takže otázkou je , jestli tě slečna nebere pouze jako dobrého kamaráda,který si ty pusinky a srdíčka zaslouží
Co kluka se týče,podle mě žádný vztah z ,,dětství" nevydrží věčně , aspoň teda neznám nikoho kdo by s někým v 15ti letech vydržel chodit dýl než pár roků Takže je podle mě vcelku dost pravděpodobný , že se s ním rozejde a pokud ty pusinky a srdíčka nejsou jen kamarádské , dáte se dohromady
Věk podle mě nehraje vůbec roli Znám pár holek,které chodili s 5 staršími kluky a pak začali chodit s o 2 roky mladším
Jestli je něco na čem , podle mě , nám holkám fakt nezáleží , tak je to věk
Jestli se nám kluk líbí , nenudíme se s ním , máme si s ním co říct a máme jej rádi , tak věk je poslední na co bereme ohledy
A jak ji sbalit, ze začátku bych s ní asi párkrát zašla ven, jako kamarádi , přece jenom je něco jiného si stále komentovat fotky a psát si na chatu , než s ní mluvit v reálu Takže si spolu párkrát zajít do kina,parku... a uvidíte oba dva , jak to mezi vámi dopadne
V každém případě , hodně štěstí
No a jak ji chceš uhnat, když neumíš ani pořádně česky? Jak jí chceš imponovat?
Jistě že to hraje roli, že je u ní starší, co s tebou, jen si posílat pusinky? On nemusí pusinkovat .., má příjem, může jí něco koupit, pozvat někde. Uvažuj! najdi si mladší nebo stejně k sobě. Nemyslíš, že tě tahá za nos?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.