Nejste přihlášen/a.
Dobrý Den, Ráda bych se zeptala. Jak je možné se stát letuškou , když budu mít vystudovaný čtyř letý obor Cestovního ruchu. Co vše budu muset udělat abych se jí stala. A nebo jaká škola je proto potřebná. Jsem v 9.tř a ráda bych byla letuška ale nevím jakou školu mám vystudovat. Nerada bych se špatně rozhodla. Předem děkuji
Myslím, že stačí jakákoliv škola s maturitou. Důležité je umět komunikovat a to nejen v češtině. Čím víc jazyků, tím líp. Asi všichni vyžadují umět anglicky a pak aspoň ještě nějaký cizí jazyk. Letecké společnosti vypisují výběrové řízení (někdy mají zveřejněné na svých stránkách). Pak navštěvujete kurz, který vás připravuje na pozici letušky. V požadavcích bývá především flexibilita, musí umět dobře plavat, někde složit psychotesty, příjemný vzhled, fyzicky zdatní jedinci a někde jsem slyšela, že některá společnost požaduje i určitou výšku, ale nevím jestli je to pravda.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.