Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, slyšela jsem, že v uchu jsou nějaké body, které když poškodíme/napíchneme tak se to může vymstít. Ráda bych si nechala dát další (už jeden mám a vcelku bez problémů) piercing do ucha nahoru do chrupavky. Nemůže víc kovu v uchu škodit? Je možné aby se mi vážněji poškodila chrupavka, nebo tak něco?
Děkuji za odpověď
Ucho je velmi nevyzpytatelná část, pozor na to. V krajním případě může mít píchnutí fatální následky. Já si kdysi propíchla sama 5 dírek za sebou zavíracím špendlíkem, vše ok. V pozdějším věku když zarostly jsem si píchla druhou dírku a ok. No a pak jsem píchala ucho příteli a chtěla jsem mu ukázat že to nebolí, tak jsem si před ním jen tak píchla ucho a ouha, natrefila jsem na nějaké špatné místo a tekly deci krve. To byste nevěřila, kolik toho vyteče z ucha!
Kdysi když jsem šla na zahradu pro psa, všude na zemi bylo plne krve! A ve mně by se v tu chvíli krv nedořezal co se mé feně (labradorka) stalo, uviděla jsem ji vzadu, místo žlutá byla komplet červená. Myslela jsem , že si podříza hrdlo, ale na to byla docela veselá, a ona si jen o plot natrhla ucho :D Takže bacha na to
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.