Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se vypořádat s exekutorem - poplatky?

Od: lychee* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,

můj problém je exekutor, který na mně vymohl dluh a naúčtoval si násobně vyšší vyšší částky za náklady spojené s exekucí, než na jaké měl nárok.

Po ukončení exekuce jsem neobdržela žádné vyúčtování, pouze potvrzení o ukončení exekuce. Po čase jsem se dozvěděla, že mu pozastavili činnost a za výše uvedené praktiky (zjevně pro něj běžná rutina) dostal 18 měsíců. Jak mám postupovat, když chci zpět peníze, které si naúčtoval a neměl na ně nárok.

Děkuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lui*
hodnocení

0x

Já bych ti viděl na žalobu k soudu.

jirbar*
hodnocení

0x

Já to vidím jinak. Jsou lidi kteří nechtějí své závazky platit a vlastně okrádají věřitele.

A pokud své závazky platit nemohou, tak proč si je tedy nadělali.

No a pak přijde exekutor a ten zase chce okrást je.

Nakonec to je fifty, fifty.

pt®

Jirbare, přece nejsou všichni dlužníkem svévolně. Tazatelko, běžte o radu k právnikovi. - stařenka

jirbar*

Co je to za blábol. Tady je řeč o exekutorech. Jistě že se každý může stát dlužníkem, aniž by na tom nesl svůj podíl. Jenže tato situace, byť za ní nemůže, se neřeší tak, aby to došlo až na exekutora.

pt®

Blábol? Taky názor. - stařenka

buss
hodnocení

0x

No to je docela možné, taxi představte že dllužíte někomu jen 1000 kč, kolik mysllíte, že bude jeho odměna?
Co si tak přečíst vyhlášku o odměně a náhradách soudního exekutora?

kato*
hodnocení

0x

O jaké částce se bavíme? mesec.cz/...

Stížnost je možno podat na exekutorskou komoru zbynekmlcoch.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]