Nejste přihlášen/a.
Zdravím,mám trochu směšný problém,nicméně mi prodavačky daly důvod to řešit.Chodím nakupovat do billy,která je nejblíž mé koleji,a prodávají tu půlený chleba zabalený v igelitáku,bohužel bez data spotřeby.Čas od času si rýpnu a prodavaček se na toto datum ptám,ale už je to rok a začínám je tím pěkně srát.Ale místo aby tam to datum napsali tak na mě začínají být sprosté že mám snad dost rozumu abych ho snědla hned a podobně,nejsem na takové poznámky zvědavá.Můžete mi někdo poradit jestli se s tím dá něco dělat?Nechci se ztrapnovat před vedoucí a moralizovat o jejích povinnostech...musí existovat nějaké kontroly ne?
Pokud si náhodou koupíš chleba celý, nebalený, tak taky vyžaduješ, aby ti tam napsali datum fixou nebo nesmytelnou barvou?
Zase jsme u toho že si tu každej hraje na chytrýho ale neodpovídá na otázku.Jejich povinnost je tam to datum uvést a ne ze mě dělat vola že nevím jak dlouho asi vydrží.Můžou to napsat na štítek na regálu.Takže prosím podobné komentáře si nechte pro sebe
Už se mi párkrát stalo, že jsem si koupil chleba, rohlík nebo dokonce i housku a nikdy jsem si nevšimnul, že by na nich visela cedulka nebo byla přelepka s datem spotřeby, složením, návodem k použití a reklamačními podmínkami. Takže tak škaredě se chovají asi všichni prodejci a své zákonné povinnosti si neplní - s tím se bude muset něco udělat
Terezko, nedělejte mi to. U baráku mám Lidl a Penny, ale chodím o kus dál právě do Billy. Víte proč? Protože v Lidlu a v Penny neseženu půlku obyčejného chleba. Hmm, asi nechtějí investovat do polepky s datem spotřeby? Bodejť by ne, protože jakmile dají nálepku s datem spotřeby, najde se někdo jiný, kdo si bude stěžovat, že na nálepce není uveden obsah, kalorie a já nevím co...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.