Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak sbalit jednu holku

Od: buddy* odpovědí: 9 změna:

Dobrý den,

jak již stojí v nadpisu, tak chci "sbalit" nebo se aspon zkamarádit s jednou ženou, docela dobře si s ním rozumím atd. bohužel je tu ALE.

To ALE je, že je to moje učitelka, učí mě jen na jednu hodině týdně (ona 27, já 17 takže věkový rozdíl není tak hrozný). Problém nastává v tom jak se sblížit? Sem tam s ní prohodím pár slov, ale to je vše, možná by jsme se bavili déle, ale ve škole není prostor a pozvat ji někam mimo školu by bylo nejspíše divné. Takže můj dotaz je, co by jste navrhovali, kromě pozvat ji někam mimo školu (to je můj plán B)

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

To, že se chce bavit, ještě neznamená, že by měla zájem o, dá se napsat, intimní sblížení. Mnohdy si muži vysvětlují zájem ženy se bavit tak, že je to jen "předstupeň" k nějakému dalšímu sblížení. Přitom konkrétně ve Vašem případě je spíše více pravděpodobné, že ta učitelka se sice zajímá o Vaše názory, ale má nějakého přítele a neuvažuje o tom, že by došlo k nějakému sblížení. Samozřejmě je možné, že se mýlím, ale z rozhovoru ještě nevyplývá to, že by měla zájem o nějaké bližší seznámení.Pokud ale chcete mít jistotu, což je pochopitelné, protože jinak pocit: co když přece by měla zájem ...budete mít stále, tak můžete zkusit jí někdy "náhodou" potkat, až půjde ze školy, prostě vytvořit "náhodné" potkání, např. u zastávky tramvaje apod. Ale na Vašem místě bych si nedělal velké naděje.

figurek*
hodnocení

1x

Taky jsem měl starší partnerku, co měla o sedm let víc než já. Bylo jí pětadvacet, prostě žena v nejlepším věku. Rád na ni vzpomínám, protože mě naučila úplně všechno a nakonec jsme se rozešli v úplném klidu.

No ale tobě bych radil : počkej s balením, až tvá vyhlédnutá nebude tvoje učitelka. Jestli ji začneš balit teď, pak se po ní svezou všechny drbny z celého okolí a ještě jí zaděláš na trable.

ladinpraha*
hodnocení

1x

Ve 27 letech to už není holka, ale ženská, která od života a partnera očekává mnohem víc, než ty dokážeš vůbec domyslet. Může pro ni být zajímavé s tebou pokecat, ale to je tak všechno. A to pomíjím skutečnost, že je to tvoje učitelka.

pu®
hodnocení

0x

Jak víte, že si s ní "docela dobře rozumíte", když s ní pouze "sem tam prohodíte pár slov"? Tím Vás nechci srážet, jen naznačit, že spíš ještě trochu sníte, než že byste odhadoval realitu, není to tak?
Učitelka je mladinká, určitě nebude chtít riskovat průšvih (ano, teoreticky na nějaké schůzce mimo školu nic není, ale stačilo by, aby vás někdo viděl, a je na něj zaděláno - ony stačí i bezvýznamné pomluvy...). Být vámi, počkám, až vás přestane učit, tj. do konce školního roku. Za prvé uvidíte, jestli vás to nááhodou nepřešlo, za druhé budete mít oba klid, že vás neomezuje žádný "profesní důvod". Rozmýšlejte dobře.

buddy*
hodnocení

máme stejné koníčky a když se s ním bavím, jde vidět, že by se chtěla bavit déle a já také, ale nejde to. Tahle se to špatně vysvětluje, ale jde to poznat.

iz*
hodnocení

0x

Nechcete-li učitelce zadělat na problémy, pusťte to z hlavy.

buss
hodnocení

0x

No tak jí řekni, co po ní vlastně chceš.

hop®
hodnocení

0x

No, jestli chceš "sbalit jednu holku", tak se na nějaké kamarádění s učitelkou fakt raději vykašli!

dyry
hodnocení

0x

mám kamaráda, kterej taky zkoušel sbalit učitelku. Docela mu to šlo (lichotky, apod..). Ale jen ho tahala za nos. A jestli ti 10 let přijde málo, tak to nevim. Já si nedělám skoro žádný naděje, a to se snažim okouzlit slečnu o 4 roky starší.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]