Nejste přihlášen/a.
Ahoj zajímalo by mě, za jak dlouho, když budu třeba každej den tak půl hodky protahovat šlachy, tak za jak dlouho cca bude znát rozdíl. Já mám šlachy hoodně krátký a chtěla bych je prostě prodloužit, protože takhle to dál nejde.. Dík za tipy ![]()
Které šlachy? Na lýtkách, z vysokých podpatků nebo na dlaních nebo někde jinde?
A je lépe toto provádět s nahřátými končetinami. Nejlépe pod teplou sprchou a pak nakrémovat a ještě protáhnout. ![]()
právěže šlachy na kolenou..prostě tam a pak v tříslech
vždycky když cvičíme a máme roztáhnout nohy, tak se stydim že mám nejmenší úhel..děs ![]()
Too neee, když jsem mladá.. A jak se to teda dá rozeznat jestli to jsou šlachy nebo klouby? Nebo dá se to vůbec rozeznat? ![]()
Hmm...no já nevim, podle mě to jsou jen šlachy, nijak necvičim, spíš tancuju, ale nohy - šlachy na nich nijak nezatěžuju tak snad to neni kyčelní kloub, nikdy jsem problémy s kloubama a kostma neměla, jen naraženou kostrč ale to je hodně dávno.
to jsou zkrácené šlachy a svaly, nebojte se. Rozcvičit to lze to je jasné - do 3 týdnů do měsíce poznáte rozdíl...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.