Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nákup na ebay - registrace na paypal?

Od: lychee* odpovědí: 8 změna:

Dobrý den,

přihlásila jsem se na ebay jako nový uživatel a zakoupila zboží. Při platbě jsem zvolila platbu přes pay pal, kterou běžně používám. V tomto případě jsem byla vyzvána k registraci a následně k zaslání částky k ověření.

Při minulých nákupech se mi požadovaná částka odečetla přímo z účtu, nebyla nutná registrace a přeposílání peněz. Potřebuji si ověřit, zda je tento způsob bezpečný, zda souvisí s obchodním systémem ebay.

Děkuji

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

aaaaaaaaaaaaaaaaa
hodnocení

0x

k registraci kam?

lychee*
hodnocení

k registraci na pay pal

aaaaaaaaaaaaaaaaa

z dotazu jsem měl dojem, že paypal již léta používáš, tak proč se znovu registrovat?

lychee*
hodnocení

to je to, proč se ptám. Pokud někdo nakupuje přes ebay, třeba byl k tomuto kroku rovněž vyzván...

aaaaaaaaaaaaaaaaa

nikdy, vždy jen přihlásit, potvrdit a hotovo.

aaaaaaaaaaaaaaaaa

normální, jako při platbě kartou přímo je přeci že od obchodníka jsem přehozen na platební stránku, v případě paypal na stránku paypal, tam se přihlásím, potvdím platbu a hotovo. Do minuty přijde poděkování za nákup z ebay a za pár sekund potvrzení z ebay o transakci. Při platbě kartou jen obvykle to poděkování nebo potvrzení objednávky od obchodníka, platbu se dozvím až z výpisu nebo náhledem do svého online bankovnictví (pokud nemám nastaveno hlášení o pohybech.

lychee*
hodnocení

takhle, ano. A já se teď ptám, proč po mě chce systém REGISTRACI. Ne přihlášení a ne placení, registraci. ale díky za snahu

aaaaaaaaaaaaaaaaa

jak jsem psal, registraci za ty roky nikdy. Zkontrolval bych zda jsem opravdu na ebay a přihlášen. To není vtip, to jen zda náhodou to nění nějaká podvržená stránka. A zda mám čistý počítač. Nemyslím prach na bedně.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]