Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
přihlásila jsem se na ebay jako nový uživatel a zakoupila zboží. Při platbě jsem zvolila platbu přes pay pal, kterou běžně používám. V tomto případě jsem byla vyzvána k registraci a následně k zaslání částky k ověření.
Při minulých nákupech se mi požadovaná částka odečetla přímo z účtu, nebyla nutná registrace a přeposílání peněz. Potřebuji si ověřit, zda je tento způsob bezpečný, zda souvisí s obchodním systémem ebay.
Děkuji
z dotazu jsem měl dojem, že paypal již léta používáš, tak proč se znovu registrovat?
to je to, proč se ptám. Pokud někdo nakupuje přes ebay, třeba byl k tomuto kroku rovněž vyzván...
normální, jako při platbě kartou přímo je přeci že od obchodníka jsem přehozen na platební stránku, v případě paypal na stránku paypal, tam se přihlásím, potvdím platbu a hotovo. Do minuty přijde poděkování za nákup z ebay a za pár sekund potvrzení z ebay o transakci. Při platbě kartou jen obvykle to poděkování nebo potvrzení objednávky od obchodníka, platbu se dozvím až z výpisu nebo náhledem do svého online bankovnictví (pokud nemám nastaveno hlášení o pohybech.
takhle, ano. A já se teď ptám, proč po mě chce systém REGISTRACI. Ne přihlášení a ne placení, registraci. ale díky za snahu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.