Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
má tu prosím někdo účet na PayPal, nebo zkušenosti s ním? Anglické základy mám, čili není mi to úplně cizí, ale nemám jasna ve vkládání peněz na účet. K tomu dle mého slouží zálžka TOP UP, ale tam je pouze možnost zaslaní bankovním převodem (kde je navíc i číslo účtu v divném formátu), ale nikde nemohu najít možnost vložit prostředky přes kreditní kartu.
Nejde to snad?
Proč by ale PayPal.com u všech svých banerrů na různých stránkách dával najevo akceptovatelnost platebních karet. A proč by na PayPal účtu bylaa možnost přidat kartu a poté ji verifikovat.
Poraďte prosím, vklad přes kreditku je v celku lepší než chodit do banky.
Děkuji a přeji hezký den.
Zdravim, pouzivam Paypal uz nejakej rok a v podstate nejjednodussi je bud pres internet banking naladovat Paypal ucet a z nej pak posilat platby (v mem pripade Ebay), nebo ho spojit s Kreditkou (vyzaduje verifikaci, tedy odpoved na zaslany kontrolni email), pak ti poslou par centu na ucet, ty jim to posles zpatky a tim je jasny, ze jsi majitel uctu..Nejlepsi je, ze potom nemusis ladovat Paypal konto, protoze oni si platbu automaticky strhnou z tvoji kreditky, takze usetris za poplatky bance, coz byva slusna castka, podle frekvence plateb...Takze tak!...
Přihlaš se a :
My Account - záložka profile - add or edit credit card - klikni
Já už to mám registrované a přesně si to nepamatuju ale zadáš číslo své karty - oni ti strhnou 50kč a u této platby u sebe v bankingu budeš mít 4 místný kod a ten tam pak zadáš a je to
Nebo druhá možnost (to první spíš bude na správu přiřazených karet)
My Account - overwiev - vpravo Link and confirm /... klikni - potvrdíš adresu, zadáš kartu a dole je psáno i o těch 50kč, to bude ono. Oni ti je po registraci pak vrátí zpět.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.