Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lipoxal extreme na hubnutí

Od: paulanova odpovědí: 5 změna:

dory vecer, chci se zeptat, jestli nekdo nevite, jestli tabletky LIPOXAL EXTREME, ktere ukazuji i v reklame jsou ochotni mi v lekarne dat bez lekarskeho predpisu a nebo ten na to ten predpis musim mit? dekuji za odpovedi

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Tady se o tom moc pochvalně zrovna nezmiňují:

kafe.cz/...

hodnocení

0x

Osobně si myslím, že tabletky na hubnutí (jakékoliv) jsou pro plnější ženy největším zlem, protože jim nalhávají naprostý nesmysl, že stačí cosi požít a kila půjdou do nenávratna. Možná na přechodnou dobu mohou snížit chuť k jídlu (za neblahých vedlejších účinků), ale jak dlouho byste tu berličku potřebovala? Jednou byste se bez ní musela obejít (a výrobce už bude mít za Vaše peníze nový barák a lékárník nové auto a Vy budete stále tam, kde jste byla předtím). Nemyslím to ve zlém. Sama bych potřebovala zhubnout asi tak 10 kg, ale jestliže se moje tělo zmítané přechodem brání, nebudu s ním bojovat. Mám se ráda. Jím malé porce netučných jídel, protože mi to tak chutná, a chodím na dlouhé rychlé procházky (6-7 km), protože mě to baví. Víc pro sebe udělat nemůžu a když se kila chtějí držet, tak ať.

zima*
hodnocení

0x

Lipoxal dostanete i bez lékařského předpisu, ale nepředstavujte si, že po jeho užívání zhubnete bez dalšího přičinění. Jsou to tablety na přírodní bázi, které napomáhají zrychlování metabolismu a snížení chuti. Ale současně s užíváním je důležitá zdravá strava a pohyb.

hodnocení

0x

Tak to tedy,prrr..DEjte pozor,uz jsem to tu jednou popisovala,ze jsem brala leky na hubnuti a vysledek byl uplne opacny,horsi,nez kdybych nedelala nic.a prave jste mi pripomeli,ze to byl Lipoxal,tenkrat jsem si nemohla v diskuzi vzpomenout.Vse je podvod.Navstivte lekare,ktery se s tim zabyva,pojistovna to hradia ten vas povede spravnou cestou a kdyz to bude nutne,napise vam leky sam,vhodne.

doplněno 05.05.11 18:22:

Napise leky sam,ale ne takove,jako jsou Lipoxal a vsude nabizene,pouze jen ktere jsou na recept,schvalene lekarema.Mimo jine,Lipoxal nabizi a propaguje take lekarka,zrejme pojala medicinu jinak.

binka*

Lipoxal tablety jsou volně prodejné. A mají pouze jeden účinek - udělají vám pořádný průvan v peněžence.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]