Nejste přihlášen/a.
dory vecer, chci se zeptat, jestli nekdo nevite, jestli tabletky LIPOXAL EXTREME, ktere ukazuji i v reklame jsou ochotni mi v lekarne dat bez lekarskeho predpisu a nebo ten na to ten predpis musim mit? dekuji za odpovedi
Osobně si myslím, že tabletky na hubnutí (jakékoliv) jsou pro plnější ženy největším zlem, protože jim nalhávají naprostý nesmysl, že stačí cosi požít a kila půjdou do nenávratna. Možná na přechodnou dobu mohou snížit chuť k jídlu (za neblahých vedlejších účinků), ale jak dlouho byste tu berličku potřebovala? Jednou byste se bez ní musela obejít (a výrobce už bude mít za Vaše peníze nový barák a lékárník nové auto a Vy budete stále tam, kde jste byla předtím). Nemyslím to ve zlém. Sama bych potřebovala zhubnout asi tak 10 kg, ale jestliže se moje tělo zmítané přechodem brání, nebudu s ním bojovat. Mám se ráda. Jím malé porce netučných jídel, protože mi to tak chutná, a chodím na dlouhé rychlé procházky (6-7 km), protože mě to baví. Víc pro sebe udělat nemůžu a když se kila chtějí držet, tak ať.
Tak to tedy,prrr..DEjte pozor,uz jsem to tu jednou popisovala,ze jsem brala leky na hubnuti a vysledek byl uplne opacny,horsi,nez kdybych nedelala nic.a prave jste mi pripomeli,ze to byl Lipoxal,tenkrat jsem si nemohla v diskuzi vzpomenout.Vse je podvod.Navstivte lekare,ktery se s tim zabyva,pojistovna to hradia ten vas povede spravnou cestou a kdyz to bude nutne,napise vam leky sam,vhodne.
doplněno 05.05.11 18:22:Napise leky sam,ale ne takove,jako jsou Lipoxal a vsude nabizene,pouze jen ktere jsou na recept,schvalene lekarema.Mimo jine,Lipoxal nabizi a propaguje take lekarka,zrejme pojala medicinu jinak.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.