Nejste přihlášen/a.
Zdravím lidičky, ve čtvrtek mi bylo ve škole strašně slabo,zimnice,bolest hlavy a ospalost,. V pátek to bylo trošku lepší ale začalo mě škrábat v krku a lehce bolet polykání. V sobotu už to polykání dost bolelo tak jsem si zajel na pohotovost a řekli mi že mám Akutní zánět hltanu a dali mi antibiotika na týden. Dnes v neděli je mi už celkem dobře , polykání už jde celkem normálně. Mám proto otázku jestli mám zůstat doma normálně chodit do školy?
Proč své tělo chcete takle zkoušet, také jsem si zahrávala s antibiotiky šla do práce nebo jsem je ani nedobrala a skončila s totálně rozhozeným imunitním systémem a roztroušenou sklerozou. Ležte doma, doberte antibiotika a žádné lítání po venku a chození do školy, jo a ne aby jste celý den seděl u počítače.
Člověku se zda že už mu nic není, ale opak je pravdou. Radši zůstanu ten týden doma, doberu antibiotika do pátku a pak k doktorce na kontrolu. Státní matura se blíží, tak ten čas věnuju odpočinku a učení
dokud nedobereš ATB, zůstaň opravdu doma. při antibiotikách bys měl co nejvíce ležet, prostě žádná námaha. takže zůstaň hezky doma pod peřinou, uvař si čajíček a pěkně potit
Ven mě to ani neláká , to je jen dobře. Problém je s tím ležením, nevydržím ležet v posteli, strašně se nudím
S antibiotiky a zánětem hltanu by nebylo dobré chodit do školy. Fyzická námaha nemoci neprospívá. Zůstaňte doma, minimálně po dobu užívání antibiotik. Dobře je vám proto, že jste doma a nic pravděpodobně neděláte. Asi by ještě bylo dobré navštívit také svého praktického lékaře, ať je v kartě zapsána vaše navštěva na pohotovosti. On by pak měl říci konečné stanovisko, jestli už do školy jít, či ještě zůstat doma.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.