Nejste přihlášen/a.
Ahoj všem
Pomooooc, dostala jsem tento papír v nové práci a nevím jak ho vyplnit, nemám ráda tyto i jiné papíry - prostě je nedokážu vyplnit... hledala jsem i na netu nejaký vzor jak to vyplnit, ale prostě tomu nerozumím, vyplnit osobní údaje zvládnu, to je vše ... ale zda uplatnuji či neuplatnuji v bodě 1 netuším ... v bodě 3 myslím uvedu jméno a rč dítěte na které mám zvýhodnění a pak je ještě něco na vyplnění ...nerada bych v práci působila v prvních dnech, že jsem uplně blbá a neumím tento papír vyplnit - i když to tak bohužel je ... prosím poradte jak a kam co napsat ... děkuji
Zaškrtnete uplatňuji, do okýnka se napíše rok. To se špatně vysvětluje, já jsem jen chtěla říct, že bych došla normálně za účetní, která vám to dala. Radila jsem takhle hromadě lidí, pěkně ukázala tužkou na určité místo a napište tady to a to. Nikdy by mě nenapadla myšlenka, že je ten člověk hloupý.
doplněno 23.01.11 12:59:doplněno 23.01.11 17:15:Já bych to musela mít před sebou, abych Vám to řekla přesně, to bude až zítra. Budete vyplňovat za rok 2010, že uplatňujete slevu, to jde do daní a zároveň na rok 2011.
Děkuji za odpoved a dekuji, že si o těchto lidech jako jsem já, nemyslíte, že jsou hloupý. myslím, že tyto papíry dělají problém většině ... takže uplatnuji a rok 2010 pokud tomu dobře rozumím ...
Papír má 3 odstavce, v prvním vyplním osobní údaje a že uplatnuji za rok 2010, pak vypíši jméno a rč dítete, v druhém odstavci potvrdím pravdivost a to za rok 2010 a podepíšu se a to je vše? pokud tomu dobře rozumím?
achjoooo
Ne za rok 2010, v I. a II. oddílu podepisujete, že uplatňujete slevu na poplatníka (tj. na sebe) a další případné slevy NA ROK 2011, čili na rok, který právě začal. Oddíl III slouží k tomu, aby si poplatník požádal o provedení ročního zúčtování daně ZA ROK 2010, čili za rok, který právě uplynul. Čtěte pozorně, a ono to půjde.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.