Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyplneni prihlasky hospodarstvi

Od: juglans® odpovědí: 4 změna:

Dobry den,chtela bych se zeptat,co se presne mysli tim-ciselny kod katastralniho uzemi?Samozrejme,ze chapu, co je katastralni kod.Ale ktery napsat?Pri hledani na netu se mi objevilo-1.parcelni cislo: - xxx

2. obec: -nazev obce a kod xxxxxx

3. katastralni uzemi:nazev stejny jako u obce a kod jiny

4. stavba na parcele: c.p.-x,kdyz na nej kliknu,vyjede opet obec,pod kterou patrime,kod

souhlasny jako v bodu| 2.|..Ale pod tim je cast obce,kde bydlim a kod uplne odlisny.Dale

zase psano.4. Katastralni uzemi: a je tam napsany nazev nasi obce,pod kterou patrim a

kod je jako v bode 3.

Jedna se mi o to,jestli chteli do formulare napsat ciselny kod katastralniho uzemi,coź je na mape ,pro vsechny 3 vesnice,ktere spadaji pod obec tu a tu,stejny?A nebo zda chteji lepe priblizit moje bydliste,jelikoz tato otazka je hned pod moji adresou,pak by tam byl kod jiny.Jenomze u tohoto kodu je na netu bez pripsani vety-katastralni kod.Tak fakte nevim zda se jim jedna o katastr te cele obce,nebo jen jeji casti,pokud,je pro to urceny nejaky cislo jiny.?Asi vypadam jako husa,ale proste jsem tohle nikdy neresila.Diky za pomoc.Jeste podotykam,nejsem majitelka nemovitosti a s majitelkou hovorit nejde.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, díval jsem se na papírovou podobu mého výpisu z KN a řekl bych, že pro Váš případ byl požadován číselný kód pod bodem tři Vašeho příspěvku - tedy kód katastrálního území. Řekl bych to s určitostí 99 procent. Zdravím!

hodnocení

Bene,dekuji za potvrzeni totozneho nazoru,jen jsem si byla poradne nejista.Napsala jsem jim to tam a kdyz to bude jinak,tak se ozvou,aneb nemuze byt kazdy vseved.

ben®

Dobrý den, vůbec se Vám nedivím. Některé otázky ve formulářích odporují zdravému rozumu nebo jsou tak špatně formulované, že to člověka "rozhodí". A s tím kódem si nedělejte starost - KN je volně dostupný na internetu a každý úřad si tam může ověřit nebo zjistit potřebné. Ale, myslím, že to bude v pořádku (stejně je to jen formalita a důležitější jsou asi údaje o jméně nebo adresa). Zdravím!

hodnocení

Je to tak.Asi se zbytecne zatezuji,verim ze nektery lidi jim tam napisi i neco vymysleneho.At si to najdou.Legrace bude,ze nebudou chapat,ze nase ves je rozdelena na 2 dily a kazdy ma jinou obec.V adrese se pise primo nazev a k tomu 1.dil. a c.p.Neni to tak bezne.mejte se a dik

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]