Dobrý den,ráda bych se dočetla názor někoho nestraného na mé trápení.Žila jsem se svým mužem 8 let .4roky jako manželé.Oba jsme byli již jednou rozvedeni.Po svatbě jsme spolu začali opravovat můj domek.Postupem doby se náš vztah zhoršoval tak,že mě i mého syna manžel napadal jak slovně, tak i fizicky,že jsem byla nucena i se synem od něho odejít.Hladal si pro naše napadání úplné banality a hlouposti.Do zaměstnání posledního půl roku nechodil.Živila jsem ho já.Mívá stavy depresí ,slyšívá hlasy a má různé představy kterým věří.Nevím jestli se nejedná o onemocnění.
To že vás napadal a hledal si k tomu záminky, že nechodil do práce,nemusí být psychické onemocnění. Pokud ale slyšívá hlasy a má různé představy, pak je to horší. Ale tyto indicie se nezačnou projevovat zničeho nic, většinou se projevují delší dobu (třeba už od dětství).
žádná legrace... kolik je manželovi? je to zlé, ale i to jsou příznaky stáří... viz www.seniorcentrum.cz/new_www/detail.php?parent_id=&id=20&pobocka=%C3%9Ast%C3%AD%20nad%20Labem&kod=C03_DENNICENTRUM
Aha, je velice zajímavé, že se mu tyto příznaky začínají projevovat až teď. Většinou u závažnějších poruch se příznaky objevují kolem 20 ti let. Psychické problémy také můžou nastartovat vyčerpáním organismu a stresem. Jinak je zarážející na tom to, že slyší hlasy. Rozhodně by měl jít k psychiatrovi, protože se může jednat o schyzofrenii.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.