Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Podezření na psychické onemocnění

Od: bobi* odpovědí: 4 změna:
Dobrý den,ráda bych se dočetla názor někoho nestraného na mé trápení.Žila jsem se svým mužem 8 let .4roky jako manželé.Oba jsme byli již jednou rozvedeni.Po svatbě jsme spolu začali opravovat můj domek.Postupem doby se náš vztah zhoršoval tak,že mě i mého syna manžel napadal jak slovně, tak i fizicky,že jsem byla nucena i se synem od něho odejít.Hladal si pro naše napadání úplné banality a hlouposti.Do zaměstnání posledního půl roku nechodil.Živila jsem ho já.Mívá stavy depresí ,slyšívá hlasy a má různé představy kterým věří.Nevím jestli se nejedná o onemocnění.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

qwertz*
hodnocení

0x
To že vás napadal a hledal si k tomu záminky, že nechodil do práce,nemusí být psychické onemocnění. Pokud ale slyšívá hlasy a má různé představy, pak je to horší. Ale tyto indicie se nezačnou projevovat zničeho nic, většinou se projevují delší dobu (třeba už od dětství).

hawatt*
hodnocení

0x
žádná legrace... kolik je manželovi? je to zlé, ale i to jsou příznaky stáří...
viz www.seniorcentrum.cz/new_www/detail.php?parent_id=&id=20&pobocka=%C3%9Ast%C3%AD%20nad%20Labem&kod=C03_DENNICENTRUM
bobi*
31.01.08 19:12
hodnocení

Je mu 56

lili*
hodnocení

0x
Aha, je velice zajímavé, že se mu tyto příznaky začínají projevovat až teď. Většinou u závažnějších poruch se příznaky objevují kolem 20 ti let. Psychické problémy také můžou nastartovat vyčerpáním organismu a stresem. Jinak je zarážející na tom to, že slyší hlasy. Rozhodně by měl jít k psychiatrovi, protože se může jednat o schyzofrenii.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]