Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak velká pokuta...

Od: nakiro* odpovědí: 3 změna:
Chtěl bych vědět jak velká pokuta mi hrozí když vlezu do těch částí metra,kam se neleze?Předem dík

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

dallda
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Pokuta? HEh ja bych to videl na platbu zivotem. Ono neni dobre si zahravat, tam kde je to zivotu nebezpecne. Takovych uz tady bylo
nakiro*
Ach jo...Já sem nemyslel kolejiště.Myslel jsem ty vrátka na nástupištích, co se táhnou podél kolejiště.Zajmali mě protiatomový bunkry co jsou v metru,ale nejsou veřejně přístupný.
wzcom
ty dvere (tak 50cm tlusty) co sou casti toho bunkru sou krasne videt na zastavkach kobylisy a ladvi na trase C sem to tam nedavno obdivoval... urcite se na to mrkni.. jinak www.metroweb.cz/ tam mas diskuzi,fotky atd...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]