Nejste přihlášen/a.
Dobrý den všem,
včera jsem toho hodně nachodila v zimních botech. Dnes ráno jsem se vzbudila a ouha, pravý palec na noze bolel jako čert. Ne celý, ale jen z levé strany blízko nehtového lůžka. Takový problém mívám několikrát za rok. Palec jsem vydezinfikovala, je maličko u kraje nehtu nateklý a zastřihla jsem nehet na okraji dokulata. Aplikovala jsem na něj černou mast, myslím ichtiol (doufám, že jsem to správně napsala) a zalepila. Udělala jsem postup správně? Jak dlouho to mít zalepené, také přes noc? Mám zkoušet mačkat palec, kvůli hnisu? Palec bolí hlavně při chůzi a při silném zmáčknoutí. Děkuji za vaše rady i zkušenosti. Linosa
Radu asi nemám. Stává se mi.,že mi naroste nehet až do kůže. Když si ho ustřihnu tak mi tam někdy ještě proužek zůstane a třeba to i hnisá. nikdy jsem s tím k dr nešla . Někdy to zaleze do kůže není to vidět. bolí to. Prostě si tam rýpu dokud ten nehet nenajdu a vyrýpnu ho. Někdy se mi to nepovede a protože mě v tom prstu píchá tak to zkusím třeba další den. Vždy se mi to naštěstí povedlo vyrýpnout. Někdy po tom rýpání to teda vypadá hrozně na doktora,ale nemám odvahu k němu jít. Když se toho nehtu zbavím tak si to natírám framikoinem a ono se to pak zahojí. Jinak se to nehojí. Framikoin se teď ,ale udajně neprodává je teda na předpis. Dr nám ho párkrát předepsal když jsme mu řekli. Teď neni k dostání.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.