Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký dort na 1. narozeniny?

Od: ivu* odpovědí: 5 změna:
Dobrý, dejte mi nějaký tip na narozeninový dort k 1. narozeninám mé dcery, který by mohla sníst i ona :)..přemýšlela jsem nad pudinkovým, ale zjistila jsem, že studený a ztuhlý ho moc nemusí a já myslela, že jí na ten dort dám svíčku :) takže dumám, ale nemám zkušenosti s vařením - na jídlo jí kupuju skleničky. Kdybyste někdo měli nápad, poraďte prosím. Dík.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kajka*
hodnocení

0x
Kliknite na:
alinka.sk/...
alebo na nepečenú tortu:
stellahanzelova.blog.sme./...
Prajem dobrú chuť a všetko najlepšie k narodeninám vašej dcérke.

katkat
hodnocení

0x
jsem cukrářka tak snad ti něco najdu.zatím mně napadá jen z piškotu,zakysaná smetana jahody.do kdy to potřebuješ.mám dceru a tý budou dva tak tuším o co jde:)
ivka*
hodnocení

Malá má 13. února...teda to letí, už je to fakt rok :)
katkat
a co třeba ovocný dort.v kuchařce si najdi piškoty a upeč korpus a nebo ho kup to je také jedna možnost natři marmeládou.Na to dej krém-mléko 1 litr, Cukr k. 0,2 kg, krémák(pudynk) 0,150kg -nanormuj to jaké množstvý budeš potřebovat(řekla bych tak ze 150 mléka) Postup-krémák rozpust s trochou mléka zbylé mléko dej vařit s cukrem.když se začne vařit přilej tam ten krémák a provař asi 5min.Potom to přelej do jíné nádoby o šlehej aby to bylo studený.potom libovolné ovoce poskládej na dort a zalej želatinou tu koupíš v krámně v prášku je to malej sáček.nebo jen ovoce.

bberi*
hodnocení

0x
Dceři jsem dělala k 1. narozeninám dort z piškotů,ovoce,zakysané smetany a moc si pochutnala.Byl to zlatý hřeb narozenin,jak se rukama pustila do dortu.Doporučuji.Zkus se podívat sem www.recepty.cz

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]