Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mužu na brigadu když jsem na pracáku?

Od: fena* odpovědí: 11 změna:

naskytla se mi možnost jit na vikend na brigadu, ale nevim jestli mužu aniž by mě vyřadili z úřadu práce?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

marenka*
hodnocení

3x

Na brigádu jít můžete, z Úřadu práce Vás kvůli tomu nevyloučí, ale po tu dobu, co budete mít přivýdělek, nedostanete podporu. ;)

fena*
hodnocení

ja žadnou nedostavam jeste nemam odpracovanej rok, takže děkuji moc

jirkazhane

Nejpozději v den nástupu do práce jste povinna to ohlásit ÚP a předložit smlouvu na základě které pracujete. Pokud tuto skutečnost nesplníte a příjde se na to, budete sankčně vyřazena z evidence uchazečů o zaměstnání.

marenka*

Jestli se něco nezměnilo v tomto roce, tak ta povinnost je do 8 dnů od sepsání smlouvy.

doplněno 20.01.11 18:38:

Jirko děkuji za opravu i doplnění. Nová informace a důležitá. Díky. *modla*

jirkazhane

Od 1.1.11 musíte u "přivýdělku" smlouvu předložit ÚP nejpozději v den nástupu k zahájení výkonu činnosti. Jinak, bohužel ...

fena*
hodnocení

ano je to tak. ale nechapu to protože když de člověk na brigadu dostane smlouvu až třeba druhej den a dostane to ke dni nástupu. jak to teda vyřešit nevim

eulalie*
hodnocení

0x

Dobrý den, mám takový dojem, že to vláda od letošního roku zrušila...

fena*
hodnocení

děkuji ja si pravě taky myslim, teda co sem zaslechl ve svém okolí. ale jestli to někdo vite jistě tak by mi to pomohlo

lm®
hodnocení

0x

Já jsem nějak nepochopila,co řešíte...podporu neberete,nemáte ,co ztratit.Pracáku bych oznámila sama,že jdu na brigádu.Lepší peníze malé za brigádu než nic...Co když se osvědčíte a z bigády bude práce naplno... A pokud ne,vrátíte se zpět do evidence.

buss

No nic, jen za ni hradí sociální a zdravotní, ne?

fena*
hodnocení

ne ale dělam si vysokozvižný vozíky a hradí mi to pracák, proto tam potřebuju jeste chvilku zůstat, jinak jsem on a ne ona:D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]