Nejste přihlášen/a.
naskytla se mi možnost jit na vikend na brigadu, ale nevim jestli mužu aniž by mě vyřadili z úřadu práce?
Na brigádu jít můžete, z Úřadu práce Vás kvůli tomu nevyloučí, ale po tu dobu, co budete mít přivýdělek, nedostanete podporu.
Nejpozději v den nástupu do práce jste povinna to ohlásit ÚP a předložit smlouvu na základě které pracujete. Pokud tuto skutečnost nesplníte a příjde se na to, budete sankčně vyřazena z evidence uchazečů o zaměstnání.
Jestli se něco nezměnilo v tomto roce, tak ta povinnost je do 8 dnů od sepsání smlouvy.
doplněno 20.01.11 18:38: Jirko děkuji za opravu i doplnění. Nová informace a důležitá. Díky.
Od 1.1.11 musíte u "přivýdělku" smlouvu předložit ÚP nejpozději v den nástupu k zahájení výkonu činnosti. Jinak, bohužel ...
Já jsem nějak nepochopila,co řešíte...podporu neberete,nemáte ,co ztratit.Pracáku bych oznámila sama,že jdu na brigádu.Lepší peníze malé za brigádu než nic...Co když se osvědčíte a z bigády bude práce naplno... A pokud ne,vrátíte se zpět do evidence.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.