Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Amnestie-oznámení soudu

Od: drah odpovědí: 7 změna:

Jestliže jsem omnestována, jedná se o podmíněný trest, za jakou dobu soud rozhodne? Přijde mě vyrozumění od soudu písemně? A za jakou dobu budu mít čistý TR?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kratast*
hodnocení

0x

na tuto otázku vám rád odpoví Vašek z hradu. Brnkněte mu tam.

dra
hodnocení

Myslím, že Václav je na hradě zaplaven podobnými otázkami. Proto se ptám tady...;)

kratast*

spise nez se ptat na vas trestni rejstrik, by jste se mela ptat na praci a zaclenit se do spolecnosti a NEVYBOČOVAT!

drah
hodnocení

Vybočuji jen tím, že mám podmínku, o které mnoho lidí ani neví. Pracuji naprosto normálně- už cca 25 let! Takže není nutné mě moralizovat.

meandra*
hodnocení

0x

Když on právě ten čistý trestní rejstřík se sehnáním práce dost souvisí;)

Zeptejte se na tom soudu, odkud máte rozhodnutí, a je to

drah
hodnocení

Vím, že asi toho na soudech mají moc, takže jsem napsala jsem, jestli s tím někdo nemá zkušenost. A jinak- spadnout do podmínky...to je hned. Vím to podle sebe. Nikdy bych tomu nevěřila.

georg*
hodnocení

Je pravdou, že v případě podmínky nemusí skoro nikdo nic vědět. Když ale chcete jít např.do státního sektoru, je to problém, neb chtějí čistý TR. Nevím, jak v soukromém sektoru, asi záleží na tom, za co podmínku dostanete. Těžko vám svěří pokladnu, když máte ze krádež ...apod..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]