Dobrý den. Velmi často se mi stává, že musím chodit na malou. Trvá to i více dní za sebou. Vypiji třeba jen dvě deci vody a pak jdu během hodiny i třikrát. Vymočím vždy velké množství moči, která nemá žádnou barvu, jak kdyby se jednalo o vodu. Už jsem byl na vyšetření u urologa a u lékaře přes ledviny( odborný název jsem zapoměl) s výsledkem, že jsem v pořádku. Akorát jednou mi našli malé množství krve v moči, ale po opakovaném odběru už byla moč bez krve a bylo mi opět sděleno, že jsem zdráv. Nevíte, kde můžebýt problém? Děkuji.
Možno sa jedná o infekciu - odporučam spraviť kultiváciu moču. Opakovane vyšetriť moč. Odber musi byť sterilny, do sterilnej fľašky alebo skumavky od lekara, najlepšie prvy ranny-stredny. Ak to trva už dlho, dajte sa vyšetriť, či nejde o začinajucu cukrovku, hlavne sa nestresujte. Mozno o nic nejde, len o obycajne prechladnutie. Odporucam teple vanove kupele, do vody dajte morsku soľ. A tiež si zakupte Acidophylus z lekarne.
Zkuste pochutinu sušené brusinky dělají ledvinám moc dobře i při zánětech. Dají se snadno koupit např. ve Zdravé výživě , Delvitě , Světě oříšků. Jinou alternativou může být Brusinkový sirup lze zakoupit v IKEI.
Celkové oslabení může být zapříčiněno stresem, neuváženým partnerským vztahem, nachlazením nedostatečným příjmem tekutin. Zkuste se zamyslet nad Vaším okolím.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.