Nejste přihlášen/a.
ahojte, můj bratr má na obličeji akné, jsou to spíš takové boláky a hlavně má na obličeji fleky po akné. Nevíte čím by se to dalo ostranit? Kožní mu předepíše pokaždý nějaký voičky a krémy, jenomže to nezabírá. díky za odpově´D
na to existuje spousta rad - a spousta jich funguje jenom u někoho, spousta nefunguje vůbec.
Co můžu doporučit já (matka 2 puberťáků) koupit si v lékárně Pangamin - obsahují pivovarské kvasnice=spoustu vitamínů typu B a pravidelně je zobat. Fakt to pomáhá.
Boláky neňoupat, neškrábat strupy dolů, používat vodičky od kožního.
nezávisle na lékaři - u nás používáme - a docela s úspěchem Alpu do které přidávám hřebíček (koření) - tak 10ks na lahvičku, Alpa zhnědne a hezky voní. Hřebíček působí antisepticky, líh taky desinfikuje - ale vysušuje - tak nepřehánět.
Funguje to i na štípance
Tu Alpu s hřebíčkem používá tchýně jako repelent do lesa a říkala, že od té doby co si s tím maže nohy před procházkou, tak neměla ani jedno klíště.
Naší holce (17) pomáhá Tee Tree.
Zkuste Kittlovu mast. eshop.medicina-kosmetika-/...
Mně to dost pomohlo.Od té doby stačí ,když se objeví pupínek na noc máznout ,anejpozději do dvou dnůje vše OK.
Já měla taky problémy tak před rokem jsem zašla už po všech domácích pokusech a spousty peněz utracených za mastičky, krémy ... k doktorce a základem je čištění! Zakázala mi kupovat nefunkční odličovadla v drogeriích a doporučila Physiogel (čte se fiziogel)mají ho jen v lékarně cca 180-200 .Ráno a večer omývat plet nejlépe na začátku ještě převařenou vodu a ne z kohoutku.Nesahat nenípat je k tomu možno i krém a ted ,když mi je 30 let nevypadám jak puberták.Jo akup si i vitamíny zinek, B- komplex, každý den polykej tabletky a bude líp.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.