Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak odstranit fleky po akné?

Od: johnyohny* odpovědí: 6 změna:

ahojte, můj bratr má na obličeji akné, jsou to spíš takové boláky a hlavně má na obličeji fleky po akné. Nevíte čím by se to dalo ostranit? Kožní mu předepíše pokaždý nějaký voičky a krémy, jenomže to nezabírá. díky za odpově´D

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

myse*
hodnocení

1x

na to existuje spousta rad - a spousta jich funguje jenom u někoho, spousta nefunguje vůbec.

Co můžu doporučit já (matka 2 puberťáků) koupit si v lékárně Pangamin - obsahují pivovarské kvasnice=spoustu vitamínů typu B a pravidelně je zobat. Fakt to pomáhá.

Boláky neňoupat, neškrábat strupy dolů, používat vodičky od kožního.

nezávisle na lékaři - u nás používáme - a docela s úspěchem Alpu do které přidávám hřebíček (koření) - tak 10ks na lahvičku, Alpa zhnědne a hezky voní. Hřebíček působí antisepticky, líh taky desinfikuje - ale vysušuje - tak nepřehánět.

Funguje to i na štípance

marenka*

Tu Alpu s hřebíčkem používá tchýně jako repelent do lesa a říkala, že od té doby co si s tím maže nohy před procházkou, tak neměla ani jedno klíště. *sok*

doplněno 19.01.11 12:22:

Naší holce (17) pomáhá Tee Tree.

lm®

Zkuste Kittlovu mast. eshop.medicina-kosmetika-/...

Mně to dost pomohlo.Od té doby stačí ,když se objeví pupínek na noc máznout ,anejpozději do dvou dnůje vše OK.

marenka*

Ta vypadá hodně dobře *palec*- síra.

katyna30*
hodnocení

0x

Já měla taky problémy tak před rokem jsem zašla už po všech domácích pokusech a spousty peněz utracených za mastičky, krémy ... k doktorce a základem je čištění! Zakázala mi kupovat nefunkční odličovadla v drogeriích a doporučila Physiogel (čte se fiziogel)mají ho jen v lékarně cca 180-200 .Ráno a večer omývat plet nejlépe na začátku ještě převařenou vodu a ne z kohoutku.Nesahat nenípat je k tomu možno i krém a ted ,když mi je 30 let nevypadám jak puberták.Jo akup si i vitamíny zinek, B- komplex, každý den polykej tabletky a bude líp.

fena*
hodnocení

0x

ja už sem zkoušel všechno možný (vodičky od doktora, připravky z reklam, pilulky taky a nic) a nakonec když nedelam nic tak je to asi nejlepší

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]