Nejste přihlášen/a.
Blíží se zpracování dokladů pro Finan.úřad.a já bych potřeboval poradit.
Základ daně ze závis. činn. je za rok 2010 -10769kč
Skutečně sražená záloha na daň byla -1620kč
úroky z vlož peněz jsou za rok 2010 - 5850 kč
penzijní připojištění -jednorázový vklad 30 000kč
Myslím si, že bych měl nějaký peníz od Fin. úřadu dostat zpět, ale moc se nevyznám a proto prosím čtenáře, kteří mají zkušennosti a vyznají se lépe než já -o radu- o jakou částku by se v tomto případě jednalo.Děkuji-penti-
Penti, tady na té stránce je formulář ke stažení. Všechny slevy jsou tam už dané, vy doplníte jen to, co potřebujete. Vše se perfektně spočítá samo a u každého okýnka k doplnění je podrobná nápověda. Já s tím pracovala i minulý rok pro 10 lidí a FÚ nevrátil ani jedno. Takže to bylo dobře.
-marenka-moc děkuji za zaslané info, ale má to jeden háček, dle návodu jsem klikal a klikal, ale nic a nic.Nejdříve se objeví IDnes .cz finance-kde je info o stažení formuláře s poznámkou zde-kliknu a objeví se wwwopen office.cz stáhněte si brožuru a stále dokola, tak nevím kde se chybička vloudila.děkuji-penti-
Máte v počítači Excel?
doplněno 19.01.11 21:59:Já kliknu na ten odkaz na obrázku uprostřed a hned se mi ukáže nabídka, kam to uložit.
-marenka- když jsem notebook Extensa kupoval, zakoupil jsem Office 2007 pro studenty a domácnosti-kde je napsáno :Tato sada Microsoft Office obsahuje následující aplikace:
Word 2007
Excel 2007
Power Point 2007
One Note 2007
nainstaloval mi to technik ,CD mám k dispozici ,ale nevím,kde bych to v notebooku vlastně našel.Díval jsem se do nabídky všech programů,ale žádné slovo- excel- jsem tam nenašel.Tak a teď jsem úplně vedle.-penti-
doplněno 20.01.11 13:10:ano, přesně na ten formulář také kliknu, ukáže se mi tabulka s nápisem otevřít-uložit, tak jsem dal nyní uložit,uložilo se mi to a já jsem pokračoval tím, že jsem znovu kliknul na uloženej soubor a objevilo se mi na pravé straně notebooku Vážení čtenáři, přinášíme Vám interaktivní daň formulář,ale na levé straně je prázná část.Nahoře je nápis Microsoft Excel nekomerční použití,doel režim kompatibility.Takže asi jestli to správně chápu nebude program excel nainstalován.-penti-
Jo to je ono, máte to správně. Teď si v tom formuláři, který máte stažený, klikněte na druhou stranu. Ona je vidět úplně dole na tom souboru, docela špatně. Já vám hodím obrázek. Nainstalovaný ho máte dobře, jen jste to přehlídnul.
doplněno 20.01.11 13:49:Jak jsem tam dala červenou šipečku s číslem jedna, tak to je ta stránka, kterou popisujete. Klikněte na to dap, nakreslila jsem tam šipečku č.2 , vyplníte stránku, pak půjdete na další DAP2, DAP3, DAP4... Při zavírání na mě taky vyběhne tabulka o nekompaktibilitě, ale já si toho nevšímám, dám pokračovat a nestane se nic závažného. Mám to vyzkoušené, opravdu.
doplněno 23.01.11 22:11: Penti, no super. Já děkuju za zprávičku, že se dílo zadařilo. Fakt mám radost. Tak teď už jen popřát, aby tam vyšla nějaká korunka do plusu.
-marenka-Ať zkouším, jak zkouším, tak se na ten obrázek co jste vidím od Vás prostě nedostanu,jste strašně moc hodná, že jste mi poslala tolik poučení,ale bohužel z nějakých důvodů to prostě nejde.Je mi to hodně líto,ale vzdávám to. -pentitel@seznam.cz
doplněno 23.01.11 21:46:-marenka-nedalo mi to, a úspěch se dostavil,ještě jednou moc a moc děkuji-penti-
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.