Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám problém a vubec nevím co tím jsem z toho vynervovaná , je mi 15 a mám všude chlupy na zádech - tam je to nejhorší protože když si je chci oholit tak tam pořádně nevidim, taky na břiše , na prsou takový malý ale dost vyditelný takže nemužu moc nosit výstřihy a nejhorší je to že tam si to moc holit protože se bojim že mi to pak poroste ještě víc , na prstech jak to maj chlapové holim se všude samozřejmě nechodim jak gorila :D ale horzně mě to stve mám hezkou postavu a v létě musim nosit jednodílný plavky. Připadam si jak chlap
je to pubertou? mám šanci že mi to v dospělosti zmizí? nebo to může bejt tím že mam zvětšenou štítnou žlázu? stydím se to někomu říct jsem zoufalá pomooc
Kdyby bylo nejhůř, tak existuje trvalá laserová epilace ... ale kašlala bych na to zatím, řešila bych to až kdyby to byl opradu extra mindrák, já mám třeba zase obličej jak plyšák .. v létě když svítí sluníčko, tak jak mam chloupky světlé, tak se lesku a je to hrozně vidět, každej říká jak je to roztomilé, zatím to za roztomilost mohu brát i já, ale až budu stará tak budu leda tak roztimilej krakonoš )
Tákže klídek - máme kdyžtak možnost nechat chloupky odstranit, ale první odpoved je taky dobrá, zkus lékaře, třeba poradí pomůže .. pááá
hanca, kdybys byla mou dcerou a fakt ty chlupy měla, nejen je "viděla", šla bych s tebou ke školní lékařce. S ní bych se poradila a požádala ji o doporučení k endokrinologovi. To je spec na hormony. Ten by ti vzal krev a zjistil, kolik máš mužských a kolik ženských hormonů a navrhnul by řešení.Jestli to není tím, že jsi na sebe přísná a fakt jsi chlupatá, nepomůže ti poplakávat a stydět se, musíš najít řešení. Vlastně ne ty, ale specializovaný lékař.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.