Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vázanka, kam až má sahat?

Od: vraxan* odpovědí: 3 změna:

Ahoj, chcel by som sa spýtať, pokiaľ má siahať viazanka / kravata? Má končiť tesne nad opaskom? Má sšasti prekrývať sponu? Alebo ako? ďakujem.

doplněno 18.01.11 02:39:

Jo a...odpoveď by sa mi hodila do rána do 8:00 :)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

U nás sa hovorí, pokiaľ si chlap vyzlečie sako, môže si vyzliesť aj nohavice...

teraz vážnejšie. Pod zapnutým sakom by dĺžku viazanky aj tak nemalo byť vidno. Tak v prípade neistoty nerozopnem sako. Ale všeobecne sa hovorí, že viazanka by mala byť po pradzku opasku. napr. na novinky.cz/... sa o tom niečo človek dozvie, ale myslím, že krátke heslo dĺžka viazanky, resp. délka kravaty vložené do Google prinesie viacero pohľadov na túto problematiku.

ešte sú iba 4 hodiny...*smich*

cacab*
hodnocení

0x

Záleží jaká, široká když je dlouhá, tak vapadá jako pádlo anosila se pod vestou, tady kratší a to už se nenosí, úzká by měla být jan nad opasek.

marabu*

spicka ma koncit na spone opasku

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]