Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Personalní agentury

Od: patynka odpovědí: 4 změna:

Dobry den

Jelikož se my na teto strance vzdy dostalo dobre odpovedi tak jsem si rekla ze to skusim i s tímhle problemem.

Hledám praci a chtela bych si ji sehnat pres nejakou agenturu strany jako snonce,jobs,prace..cz...tolik emailu uz jsem rozeslal a nikdo nikdy neodepsal a kdyz uz tam to pak proste nevyslo...a tak jsem s chtela zeptat znate nejakou agenturu ktera je opravdu zpolehlivá doted jsem bouzel pracovala na černo na farmařském trhu a jelikž my prišla nabídka od jineho farmaře chtela sem nastoupit k nemu a oddejit od toho u ktereho jsem do ted pracovala ale bouzel majletele byly kamaradi a jen od ktereho jsem odesla me pred tim ke kteremu jsem mela nastoupit pomluvil neuveritelnim zpusobem a ten me nakonec vyrazil takže ted nemam vubec nic!:-/ nejhorsi je ze ted potrebuji neco okamzite protože opravdu nejsem v situaci ze bych si mhla lezet doma obchodni centra jsem prosla zivotopisi rozdala nikdo se neozval jak rikam internetove stranky nabizejici praci jsem zkusila a take nic tak me napadla nejaka agentura ale bouzel opravdu si proste nevim rady...diky za radu patyna

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lucius*
hodnocení

0x

Agentura asi neexistuje, v jakém je to kraji? Já bych to pořád zkoušel případně se šel poptat do terénu. Co konkrétně chcete dělat?

Jinak ta gramatika Vašeho přízpěvku je šílená, na ty inzeráty odpovídáte stejně? Máte aspoň slušně napsaný životopis?

hodnocení

0x

Tady určitě něco najdete. portal.mpsv.cz/...

ladaadal*
hodnocení

0x

zadám do vyhledávače "práce, job, hledám práci, zaměstnání"... vyjede stovky odkazů a na každém jsou tři čtyry agentury se svýma inzerátama a zároveň odkazama na svoje stránky. Jsou toho mračna.

iz*
hodnocení

0x

Dobrý den, neberte to prosím jako kritiku, ale chtěla bych upozornit na pravopisné chyby.

Potenciálního zaměstnavatele mohou pravopisné chyby v životopisu, motivačním dopisu i v průvodních e-mailech odradit. Podle mne mohou být pravopisné chyby jedním z důvodů, proč zaměstnavatelé neodpovídají, nebo proč odpovídají zamítavě.

K výše uvedeným radám tedy doporučím vypracovat si bezchybné podklady (můžete si je nechat zkontrolovat někým, kdo zná dobře pravopis). Před jejich odesláním bude nutné vždy aktualizovat datum.

___ Pracovní portály jsou jen jednou z možností, kde hgledat novou práci. Můžete zkusit regionální tisk, případně zkuste inzerovat v Annonci.cz. Annonce.cz Váš inzerát zveřejní jak v internetu, tak v tištěné verzi.

___ Přeji Vám, abyste brzy našla novou práci.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]