Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rozchod chyba nejspíš na mé straně!

Od: ruby odpovědí: 8 změna:

Zdravim

Chtěl bych se svámi podělit o můj problém.Před pár dny se semnou rozešla přítelkyně dost celkem drsně,ale ač to nehorázně bolí vím že sem to zkazil nejspíše já..Začnu od začátku at si uděláte vlastní dojem.S přítelkyní sem byl rok a půl dalo by se říct harmonický vztach kdy se oba doplnovali,řekněme nejsem žádnej hodnej klučík,občas sem dokázal něco dost po..rat..ale přesto sme si celkem dost hodně rozumněli měli společný koníčky,zaliby,sny.Jasně parkrát sme se chytli ale nikdy sem na ní nezvedl hlas a ona na mě.Podporovali sme se navzájem bylo to fajn uživali sme si sami seb, v něčm sme se neomezovali,a vídali 1-2 týdně a když nám vyšel víken byli spolu.V sexu sme neměli problem,užívali sme si vše každou společnou chvilku,ale problem je že když nastou problémy,ona je ten typ kdy se prostě uzavře nafoukne nemluví semnou nic.Hodně mě to vadilo ale prostě vždy sme si otom dokazali promluvit druhej den bit v malý míře,před vánoci přišly problémy .Jí přišli zkouškové,doma problemy,a já jí občas v tý době zklamal.Je to ten tip co jí zklame i maličkost a zasahne to hlavně city.Ano vždycky sem si to uvědomil,ale stejně sem to někdy dokázal zkazit,a tak přišel trest,a rozchod.Bylo mi strašně,má opora,má láska prostě řekla že je to na ní moc že už me nemiluje,ale pořád mě moc ráda ale ne tolik aby byli vtu chvíli štastná.Já jako optimista normal bych to vzal tak nějak život de dál ale prostě se kterým je mi dobrře a sem sní stastnej hmm to byla síla i na mě:(Ale věděl sem tenkrat věděl že sem přidal polínko do ohínka že to byla i moje chyba,ale z vlastní zkušenosti sem věděl že když jí budu premlouvat nebo tak nemělo by to cenu.Rozešli sme se a ja jí tejden nepsal nechal to být občas sme si napsali jak je nebo tak po tejdnu sme začli s přateli chodit ven a víc se zase škárlit bylo to moc hezké jako na začátku, ale pořád sem nic nezkoušel jelikož mám kousek cti a hrdosti nepřinutilo mě to jednat protože to ja sem to sní chtěl řešit,a já jí nedal v problémech kopačky idkyž sem na tom měl lví podíl.Druhý tejden se nám začlo stejskat a mě brutalně ikdyž vím slepovaný vztahy(ale vím že prostě tu holky chci a strašně)asi nemaj cenu věřím že když to skončí kvuli nečemu co se dá řešit má cenu začít znova.Dali sme to z5 dohromady a já malinko určil pravidla pokud nebudeme problémy řešit, a nebudem k sobě upřímny a snažit se oba dělat vztah štastným deme od sebe ona že souhlasí můžu říct ten měsíc až do ted byli něco nadhernýho znovu snad eště víc sme se do sebe zamilovali,až do minulýho tejdne kdy nastal problem ja byl s Kámoši pryč a měl sem jí napsat až vyjedu a že se pro ní stavim doma a budem spolu jenže ja omylem místo jejího čísla zadal jiný a omlylem sem to uložil do konceptu a milně věřil že je poslano.Po příijezdů k ní mi řekla že jí nic nepřišlo at se kouknu do telefonu a tam sem po jejím číslem nic neměl,a už to začalo,nevěřila mi,a když sem si u ní obhajoval pravdu nevěřila,mě to mrzelo hodně moc,ale pořád sem jí říkal že sem jí nelhal ona že je zklamaná a že jí to ranilo že už dál nemuže.ANO jednou sem jí ve vztahu zalhal před půl rokem kdy sem jí nechtěl tahat do svýych problemů,to mě tenkrat mrzelo ale od tý doby nidky v ničem Vím že bez důvěry se ve vztahu chodi neda,ale vím že ona si tu důvěru u mě taky musela vydobít tak sem chtěl i ja jenže nic.A ted kvůli sms mi dala kopny,a já bit optimista sem zničenej sou to 3 dny co mám dělat hodně mě to mrzí.Říkala že by kvůli sms nikdy nerozešla,ale když sme si otom povídali stejně ktomu vyznívalo že nemůže uvěřit jak sem to nemoch neposlat..Mě už se to stalo několikrát,ale jí ne takže při rozhovoru mi nevěřila..Nevím eště ten den byla štastná semnou, a najednou Odmilována a nemá mě tolik ráda jak je to možný...Jasný když to zasáhne city bolíto hodně ale já sem vničem nelhal a vona takovejdel obrat,chápu udělal sem omyl ale kruci sem člověk,ale snad né něco co by nešlo vyřešit...Jak se ted mám chovat radši jí nepíšu chci jí moc z5 protože věřím že to cenu má a todle nebyl důvod kvuli čemu se lidé rozchazejí.Poradtě jak bych jí získal zpět..Nevěřim že se tak rychle odmilovala apd ted se oba snažíme odragovat ona jezdí s přateli na disco ja jí to přeju ja chodím ven na internetu vidím jak ten její kamarad z destvy který chtěl v době když sem sní chodil komentuje všechno najdenou a to mě ubíjí...Věřim že potom všem co sem sní zažil že to cenu má ale chtěl bych aby to tak cítila ona jak jí teda mam získat...Děkuji za rady...je mi 21 a 20 jí sme mladý ja vím...Děkuji

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vosikac*
hodnocení

1x

Dle mého názoru je důvod posledního rozchodu velice malicherné a možná se za tím vším ukrývá něco jiného z její strany.

Ale osobně bych to ve vašem věku neřešil...*mala*Pokud jste jeden pro druhého tím pravým, jistě k sobě cestu opět najdete. Teď si užívejte, budujte třeba pracovní zázemí, věnujte se koníčkům a čas ukáže, za pár měsíců či let ... Budete oba vyzrálejší (tím se Vás nechci dotknout!), budete mít nějakou komplexnější představu o životě, lepší podmínky pro to, co je pro život dvou lidí důležité (jistota práce, zázemí...) ... a to vše přichází s věkem a ve Vašem případě si myslím, že je to otázka tak 5let;) Pak přijde třeba doba, kdy byste rád pár věcí změnil, jako dnes já, ale nebudete nucen měnit vše od základů. Tím bych chtěl říci, že ve Vašem věku je na vše ještě dost času...*placni*

Přeji Vám hodně štěstí v životě a chladnou hlavu*palec*

ruby
hodnocení

Nevím nezdálo by se mi že by z její strany mi tajila něco jiného...Ona prostě neumí lhát a když se něco děje řeknemi to hned a předtimdle,jak píšu sme byli zamilovaný snad eště víc jak předtim takže byla štastná,kdyby tajila něco nakej problém je to ne ní strašně poznat že jí něco ubíjí nebo neni štastná,ale TED nic a pak takovejdle obrat:(...Jasný chápu sme mladý takových třeba eště bude,ale na tohle nechci spolíhat mě je sní fajn co fajn,prostě sem rád za každou strávenou chvilku sní tkaže todle je krutý.Vím že časem přebolí všechno,ale srdce to tak nechce a já v citech věřim srdci pokud vím že mi za to slečna stojí tak jí chci získat!Nedokážu si to moc bez ní představit chápejte prostě když srdce zavelí rozum je v pr...li,a na to abych sní třeba nescházel nebo nepsal to bych asi nedokázal dene facebook společní kamarádi její narozky fotky občasná společná cesta do práce bydlíme od sebe 1km takže když ráno jedu vidim její byt a prostě nerad bych se jí jen tak lechce vzdal chci jí z5...někdo říka at jí nechám bejt a je to druha půlka zas vy patříte k sobě a budete spolu..ale to je jejich názor...Změna už započala zařídil sem si posilku chci na sobě pořádně máknout zařídil sem si řidičak a s otcem probíram koupi nějakeho auta chci začít nějaký bojový sport který mě vždy přitahoval,ale prostě jí chci mít po boku..ale nevím jak..ted!...

Děkuji za odpověd

amadeus*
hodnocení

1x

Dospělý chlap se litovat nenechá. Mám-li vám poradit, získejte trochu sebeúcty a hrdosti. City jsou sice fajn, ale nemůžou mít větší slovo, než rozum. To by se z vás stala přecitlivělá slečinka a pro chlapa neexistuje většího ponížení. Překonejte se, na svou přítelkyni zapomeňte, přestaňte se utápět v depresích a věnujte se dál svému životu.

Pokud jste na to připraven, budťe se svou ex-přítelkyní kamarád, pokud na to připraven nejste, tak s ní přerušte veškerý kontakt a vyhýbejte se jí, dokud tomu tak nebude (klidně jí řekněte, že s ní teď nechcete ani mluvit, neboť vám to teď není moc příjemné, ale určitě jí nekritizujte) To je osvědčený způsob, jak se rozejít a nedělat si z lidí zbytečně nepřátele. Když se pak po letech potkáte, je snadné vyměnit si pár kamarádských slov a případně zajít na kafe.

chlupatependolino*
hodnocení

0x

Já bych jen podotkla, že jako mladá žena celkem chápu chování tvojí ex-přítelkyně. Dle toho, cos napsal, se sice chová velice zmateně a pokud jsi ty s ní byl šťastný, v ní vždycky hlodal červík pochybností. Akorát sis toho nevšímal z jednoduchého důvodu, že sám jsi byl spokojený. Ale ona bohužel ne. Ovšem na vysvětlování chování tvojí ex-přítelkyně bych tady popsala víc vět, než by kdokoliv chtěl číst. Měl bys upnout svoji pozornost na sebe a třeba jednou přijdeš na to, cos dělal špatně. Ta myšlenka s nějakým sportem a řidičákem, popř. nové auto - to je paráda. *palec*

ruby
hodnocení

Něco na tom určitě bude samozřejmě někdy sem byl až moc zaslepený tím že je vše ok to přiznávám,ale jak člověk má stim něco dělat když ona nic neřekne a nechá mě vtom žít ja prostě nechci aby se uzavřela a den byla nabubřelá a pak to bylo ok stejně to bude mít v sobě a pak až příde nákej pořadnej problem vybublají starý zaležitosti,ale po tom co sme si stanovyli jasný pravidla tak to bylo nadherný a sama mi to řekla a to by mi snad nelhala do očí,akorát bych poupravil ano já byl štastný,ale vždy je u mě na prvním místě aby byla hlavně štastná přítelkyne,protože když jí vidim usměv a radost na tvaři je to pro mě nalezení pokladu a sem štastný i já!..Ale takovejdel obrat o 180 stupnů..to je i na mě na mou povahu kruci dost zápřach!..

Děkuji za rady..

fena*
hodnocení

0x

bud rad že se vybarvila hned. Mit takovej duvod a obrat ,ano ted soudim podle sebe, tak je za tim nekdo jinej. př. mam holku ale neni to uplně ono a na obzoru je jina. jak se zbavim te stare? počkam na sebemenši duvod a hned rozchod= svedu vinu na ni, nemam starost co ji řeknu, mam tu novou. Zbavim se odpovědnosti a mam ju v zaloze pod zaminkou odpuštění pro případ že s tou novou to nevyjde.

třeba to neni ten duvod ale tim by to bylo horši...

ruby
hodnocení

Já ti nevim možná že si něco zase nalhávám,ale tendle příklad hmm hmm možná si to nechci přiznat může to tak samozrejmě být,ale pochybujuu ona neni ten člověk co prostě přeletá a když se do člověka opravdu hodně zamiluje tak todle nehrozí sama mi říka o napadnících když jí napsal kamarád z dětstvý jak jí chce a že jí chtěl vždycky tak mi to upřímně řekla a společně sme mu napsali že at si dá pohov a bylo to ted když byla snad podle myho a co mi říkala moc štastná a zamilová by někoho měla to bych to poznal jak v sexu tak v naladách,tak hlavně by se chovala uplně jinak něž kdykoliv ale to si myslím bohužel já a nevidim jí do hlavy že..:(...nevím tendle obrat je pro mě to nejhoršíí a prostě nikdy mě to dost vzalo..kruci dost!...

Děkuji za rady

orochimaru
hodnocení

0x

Zdravicko.

Ruby

Mohl by jses mi prosim ozvat na icq (270 850 982) prozivam neco dost podobneho a potreboval by jsem radu jsem ted dost psychycky na dne a rad bych si poslech tve rady jak se vam podarilo vstah dat dohromady.

Vim ze pro me jina neexistuje a nechci ji uz znova sklamat ale nevim jak by jsem se ji mel ozvat.

Dik moc

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]