Nejste přihlášen/a.
V 60 letech mím slušné pytle pod očima. Dá se to nějak odstranit? Je to při odstraňování na hospitalizaci? Jak dlouho to pak vydrží? Kolik to tak stojí? Děkuji
Moje sousedka má také "pytle" pod očima a je jí 4O, a protože jí dobře znám, vím, jak strašný má pitný režim. Jak už je psáno výše, je to záležitost ledvin, a následně pitného režimu. Zvláště ve vyšším věku lidé přestávají mít pocit žízně, a proto málo pijí. A říká se, že pít, až se žízeň dostaví, je málo. Chce to alespoň každou hodinu vypít 2 decky vody, znala jsem paní, která si na každou celou hodinu nastavovala na hodinkách budík, aby jí to připomnělo, že se má napít. A tímto způsobem se "rozpila".
Myslím,že to ledviny na triku nemají.Ledviny mám v čoudu už pár let a pytle se mi nedělají.Já vždycky bagatelizuji:"Kromě vaků pod očima nemá žádná zavazadla"
JB.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.