Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pytle pod očima - lze je odstranit?

Od: pacos odpovědí: 5 změna:

V 60 letech mím slušné pytle pod očima. Dá se to nějak odstranit? Je to při odstraňování na hospitalizaci? Jak dlouho to pak vydrží? Kolik to tak stojí? Děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Pytle pod očima poměrně spolehlivě signalizují, že jsou v nepořádku ledviny. Před přemýšlením o kosmeticých úpravách si rozhodně zajděte na urologii.

hodnocení

0x

dobrý den, já myslím že to má svojí vnitřní příčinu (zřejmě špatná funkce ledvin) a i když odstraníte následky plastickou operací, po čase se vám to vrátí... ale třeba tu má někdo konkrétnější zkušenosti... kdyby to bylo v horizontu 20 let, tak by vám to asi nevadilo, že?

hodnocení

0x

Moje sousedka má také "pytle" pod očima a je jí 4O, a protože jí dobře znám, vím, jak strašný má pitný režim. Jak už je psáno výše, je to záležitost ledvin, a následně pitného režimu. Zvláště ve vyšším věku lidé přestávají mít pocit žízně, a proto málo pijí. A říká se, že pít, až se žízeň dostaví, je málo. Chce to alespoň každou hodinu vypít 2 decky vody, znala jsem paní, která si na každou celou hodinu nastavovala na hodinkách budík, aby jí to připomnělo, že se má napít. A tímto způsobem se "rozpila".

jabraka*
hodnocení

0x

Myslím,že to ledviny na triku nemají.Ledviny mám v čoudu už pár let a pytle se mi nedělají.Já vždycky bagatelizuji:"Kromě vaků pod očima nemá žádná zavazadla"

JB.

pacos
hodnocení

no fakt je ten, že ledviny mám v pořádku i podle lékařských vyšetření, takže by mě zajímaly odpovědi na moje otázky. děkuji

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]