Nejste přihlášen/a.
já osobně jsem štíhlá a jednu dobu jsem kvůli tomu měla sokyni na pracovišti. Vůbec jsem tuto situaci nechápala až mě ji osvětlila kolegyňka větou - holka jsi štíhlá, vypadáš mladě a to se neodpouští. Naštěstí jsem původní zaměstnání opustila. Věděla jsem, že to byl pouze jen a jen její osobní problém. Byla takzv. tepelně izolovaná. A setrvávat déle nemělo význam. Určitě měla později snahu soupeřit a dělat dusno/starší ročník/. Když už mě moc podráždila, vyšla jsem si v kratší sukni.
Osobně zaujímám stanovisko, hlavním bodem je určitě přirozenost, úsměv, originalita, vtip.
Zabírá to, toť poznatek z dnešního dopledne asi následují řádky vyzní jako z nějakého romantického filmu. Celkem běžný den. ráno jsem byla vyzvednout jisté produkty u jedné firmy. Přede mnou šel kluk a měl otevřené zavazadlo. Upozornila jsem jej, aby si jej zavřel, aby nepoztrácel dokumenty. U pultu jsme se sešly současně, každého obsluhoval jiný operátor. byla mi vystavena faktura, onen člověk platil hotově kamsi odběhl. Ve finále jsme se sešli na výdejním místě, kde cosi psal do mobilu. Najednou se na mě podíval a pronesl: ,,Nešla byste si dnes večer zatančit?,, Docela mě šokoval, ale frontální útok měl teprve přijít. V údivu jsem se zeptala:,, Kam?,, No řekněme po dvacáté hodině na střechu jednoho obchodního domu. Zněla odpověď. Brala jsem to jako legraci, zřejmě nebyla. Ale nápad vskutku originální. U mužů je vtip a originalita na prvním místě samožřejmě v závěsu jiných priorit. Co na můj žážitek říkáte vy?
al bunda - bohužel čtvrteční večer nebyl z mé strany zcela ideální. Tanečník bez zaváhání navrhl pátek a já dnes večer balím, zítra vyrážím horovat). Reakce druhé strany - taky bych si nechal líbit hory. Nakonec proběhla výměna foun čísel. A během dne dvě sms s dotazem s omluvou a ujištěním zda si číslo zapsal správně a dotazem data návratu. Vážně se snažil...
Kamarádka říká, že bych měla mé celkové životní zážitky vydat knižně. Zřejmě začnu pátrat po editorovi /smích/ . Měla na mysli např.kempování v zahraničí nadivoko noční průtrž-následné odbahňování vozu- super atrakce pro turisty z nedalekého kempu, dovolená bez přicestování zavazadla/10 dní na lodi/ , plavba na širé moře po uvolnění kotvy... mořská nemoc...mno našlo by se dost legrace.
Tak pěkný den
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.