Nejste přihlášen/a.
Ahoj.
Blíží se Valentýn a s ním přichází i můj dotaz. Je vhodné pozvat na první rande holku, která se Vám líbí, ale se kterou se moc neznáte? Chodili jsme spolu do třídy, ale spíše jsme se vždycky pouze míjeli. Po ani ne roce cítím, že bych to s ní chtěl zkusit a hledám nějakou cestu nebo záminku kdy se jí ozvat. Jsem poměrně nesmělej což potvrzuji tím, že jsem se ve svých 20 letech ještě s žádnou holkou nelíbal a ani nechodil. Na druhou stranu cítím, že život utíká a měl bych určité zábrany strachu překonat. Zvláště když k té holce opravdu něco cítím. Co myslíte, jaká by byla dobrá forma jejího oslovení? Kam jí pozvat, lepší kino, divadlo nebo kavárna/čajovna? Ozvat se jí smskou, zavolat nebo "fajsbůkem"? Bylo by dobré se jí ozvat týden před Valentýnem nebo den dva před? Před Vám děkuju za ochotné, pozitivní i negativní komentáře/rady
A co takhle poslat opravdové valentýnské přání skrze Českou poštu, aby to bylo hmatatelné? Normálně bych vám to neradila, jsem o generaci starší, která svátek Valentýna neuznává, ale vy ano. Pošlete jí přáníčko tak, aby věděla od koho je s tím, že byste ji rád viděl i osobně, a to nejlépe třebas v cukrárně nebo na procházce... Já být děvčetem, tak by to na mě zapůsobilo.
Ahoj, na první schůzku bych ji určitě pozval na spíše neutrální místo jako je právě tebou zmiňovaná kavárna-čajovna. Dívky si tyto místa hodně oblíbily, protože tam nejsou pod tlakem a berou to spíše než rande jako takovou seznamovací schůzku s někým koho ještě neznají. V případě, že si občas napíšete na mobil nebo si zavoláte, určitě využij této metody při domluvě schůzky. V případě, že jste spolu ještě moc nehovořili napiš ji buď email nebo na facebook, pokud možno tak, aby to nevypadalo, že ji někam tlačíš. Ve tvém věku jsem zažil něco podobného, to že nemáš zkušenosti s dívkami ve 20letech nic neznamená pokud si budeš věřit a bude ti to vidět na očích (samozřejmě ne přehnaná sebedůvěra, to holky spíše odpuzuje, hlavně ty slušné). Hodně zdaru při lovu tvé vysněné dívky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.