Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

První nechce, oslovit toho duhého?

Od: elsber odpovědí: 3 změna:

Jak začít, trochu je to zapletené - byla jsem na koncertu jedné kapelky, a zaujali mne dva kapelníci...přitom to se mi nestává...ano, může se mi někdo líbit, ale hned ráno nebo když už nejsem na tom místě, na něj zapomenu. Ale na tyto dvě bytosti jsem myslela i další den. Jelikož už jsem delší dobu sama, čili nemám co ztratit, tak jsem se rozhodla, že napíšu, jsem toho názoru, když člověk nic nezkusí, sice nic nezkazí, ale také nic "nerozhýbe"...ale samosebou - musela jsem napsat jen jednomu - to by byla "zvrhlost" napsat oboum. Nebo má někdo takovou zkušenost? NO a co se nestalo - napsala jsem tedy své "vyznání" - né přímo zamilované - ale nebylo to k tomu daleko, a kdyby byla prozřetelnost na mé straně - tak napíšu tomu druhému. Když se má něco pokazit, pokazí se. On mi poděkoval, ale také uvedl, že je zadán - což jsem také čekala, ale co kdyby mne mysl šálila. A ještě dodal, že ten druhý, který mi byl též sympatický, není zadán a navíc je z města, kde bydlí i má maličkost. No a tak jsem se jej zeptala(aby nedošlo k omylu - otázka směřovala na toho zadaného), jestli by bylo drzé a hloupé napsat tomu nezadanému? NEmyslela jsem dnes nebo zítra nebo pozítří...ale jen ho třeba někam pozvat a pokecat o hudbě a tak, nebo poděkovat mu za fascinující výkon, což rozhodně není lichotka, ale "svatá" pravda. NO a jeho odpověď mne tak trochu zarazila, že prý by to nebylo slušné. Že ho mám oslovit až budou mít koncert, což bude až někdy v polovině březnu, mezi námi "děvčaty", to už ani nemusím mít šanci. Tahle doba je složitě rychlá. No prostě má otázka? Co Vy? Myslíte, že by to bylo hodně neslušné mu napsat, že mne zajímá, a nebo ho i také někam ho pozvat? Navíc když je delší dobu sám...třeba by byl rád, že se o něj někdo zajímá. Trochu mi to připadá, že se ten zadaný trochu cítí podvedeně...i když on je ten zadaný. Doufám, že jsem to napsala srozumitelně. No a když mu napíšu, tak si ten druhý nebude myslet, že jsem nějaká "nedočkavá"? Protože třeba si kluci o tom budou psát. Tu kapelu zakládali společně.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

pravdomluvny*
hodnocení

3x

Já myslím, že můžeš tomu druhému klidně napsat. Napiš mu to poravdě, tak jako sem na poradnu. Vysvětli mu, že se Ti líbili oba a tak sis hodila korunou, kterému napíšeš dřív. Aby se necítil ukřivděný, že je až druhý. :) Jo a bacha, muzikanti jsou samá baba! :)

radus*
hodnocení

2x

Já si myslím že ať už jakékoliv vyznání by ho mohlo ,,zastrašit" a mohl by tě považovat za ,,bláznivou" fanynku, která mu to napsala, ne kvůli tomu jak vypadá,jak se chová ale jen kvůli tomu že je v kapele ;) Zkusit napsat mu můžeš , ale přece jenom mrkni třeba jenom na FB na členy jakékoliv známé kapely, každodenně jim píšou desítky holek :) Nevím jak moc slavná je ta ,,Tvá" kapela , ale i tak mají určitě spousty fanoušků a určitě bys nebyla jediná která by jim psala :) Za zkoušku nic nedáš,ale já být tebou počkala bych raději do Března, na koncertě se určitě najde příležitost kdy by ses s ním mohla dát do řeči a přece jenom je to lepší než mu psát :) I když, pokud se jedná opravdu o nějakou slavnější kapelu,nedoufala bych být tebou v něco víc než ten pokec či psaní :)

V každém případě hodně štěstí ;) :)

R.

kefas*
hodnocení

0x

Já řikám,že když nemůžeš nic stratit a jenom získat,tak to musíš skusit. ;)

I když jinak souhlasím s radus,tak si myslím,že i na koncertě za ním chodí fanynky,takže je v podstatě jedno jestli napíšeš,nebo se sním sejdeš,i když osobní setkání,je osobní setkání.

Ale já osobně bych mu napsal hned,protože otálení je špatnej zvyk a budeš vědět jak jseš na tom.Bud to dopadne dobře a v něco se to vyvine,nebo nebude mít zájem,ale ty budeš vědět,že si udělal co bylo v tvých silách a můžeš jít dál.

Snad jsem pomohl.Hodně štěstí.

doplněno 12.01.11 17:25:

Omlouvám se za mužský rod ve slově "udělal".Byl to překlep.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]