Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mohli byste mi prosím objasnit přerušovanou soulož? Jde se na to spolehnout?
"Ježiši, to je teda nátěr",. Tak jsem si to celé přečetla s velkým zájmem, i když už jsem mimo "dění". Ale to je hrůza, jak to mají dnes ti mladí lidé komplikované. Při milování sledovat, jestli se na kondomu náhodou nedělají nějaké vzduchové bubliny, které mohou praskat, hlídat, aby mu náhodou neuvízl celý kondom někde v pochvě i s obsahem, neboť byl předtím penis nepřiměřeně lubrifikován, to jsou mi věci. Vůbec se nedivím, že se musí mladí lidé naučit mít přerušovanou soulož, jak jinak by to všechno stihli...
Ale co si tak vzpomínám, tak prostě když byl partner vzrušený, tak zvlhl, a i žena vlhne. Tak by to snad mělo být. Ejakulace je něco jiného, to je pozdě a do jiného stavu přijít můžete.
No, znám jedno dítě, které vzniklo nechtíc při přerušované souloži. Je to naprosto nespolehlivá metoda antikoncepce. teda vlastně to ani není pořádně antikoncepce, z mého úhlu pohledu. Takže ano, otěhotnět se dá, i když muž do ženy neejakuluje, spermie se vyskytují již v kapičkách, které penis uvolňuje během vzrušení.
jo kamarádko, přerušovaná soulož znamená zavčasu ucuknout. Je to problém, protože ten vnitřní tlak co přijde na vrcholu, nutí kluky být uvnitř a co nejdál. Pak se stává, že o vteřinu později už je pozdě. Je to ta nejméně spolehlivá antikoncepční metoda.
ale ne, mě nejde o provozování přerušované soulože, kondom používáme, ale často se nám stává, že nám praskne..( je to nezvykle často, tak nevím co se děje) chci si koupit postinor abych už nemusela používat vaginální globule, ale bála jsem se, aby tamto nevadilo. Ale děkuji za odpoved
kondom musí tesně přilehnout, nesmí v něm být vzduchové bubliny a na povrchu nesmí být žádné lubrikanty, aby to lépe jelo. Pamatujte, že pryž kondomů není olejovzdorná. Namazáním se poškodí.
Takže myslíte, že nám praská kvůli vaginálním globulím? protože na vzduchové bubliny si dáváme pozor..
S globulemi zkušenost nemám, pozorně prostudujte příbalový leták, případně se informujte v lékárně a/nebo na gynekologii.
Rozhodně pokud vám kondom praská často, děláte nějakou chybu. Nekupujete nekvalitní kondomy? Neskladujete je nevhodným zúůsobem? Neděláte chybu při nasazování, např. porušení ostrými předměty atd? Nepoužíváte olejové lubrikanty? Nemáte nevhodnou velikost kondomu?
doplněno 13.12.12 13:52:Jinak pokud vám kondom praská často, zapomeňte na ten nápad s postinorem. Postinor je zběsilý zásah do organismu, rozhodí vám to tělo jako máloco. Použít ho jednou je síla, natož, když vy byste ho potřebovala, dle toho, co píšete, častěji.
Nicméně pokud jste ochotná brát hormony, které v postinoru samozřejmě jsou, proč nezačnete užívat klasickou hormonální antikoncepci?
Pravděpodobně Vám vrtá hlavou, co by se mohlo stát, když je muž vzrušen a z jeho penisu něco vytéká ještě před masivní ejakulací. Zda je tento výtok nebezpečný vzhledem k nechtěnému těhotenství? Na to Vám zde zatím nikdo neodpověděl. Tedy vězte, že ještě před vlastním vyvrcholením muže a jeho ejakulací může již docházet k pozvolnému výtoku semene, které je schopno ženu oplodnit. I vzhledem k tomuto jevu je tzv. přerušovaná soulož velmi nespolehlivou metodou antikoncepce!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.