Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Smlouva o spolupráci

Od: any5ek* odpovědí: 10 změna:

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli je nutné ukončovat smlouvu o spolupráci písemně a pokud jo tak jak? Já sem podala ústní výpověď a od té doby semnou zaměstnavatel přestal komunikovat. Děkuji za odpověď

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

buss
hodnocení

0x

Papír je přece jen jistota, co je napsáno, doručeno ... ostatně co je v té smlouvě?

any5ek*
hodnocení

Jde o smlouvu dle § 269 odst. 2) za použití § 566 a násl. zákona č. 513/1991 Sb. ,,Obchodní zákoník

michal958*
hodnocení

0x

ano je to lepší písemne pokud byla pisemně uzavřena tak musíte i písemně odstoupit

any5ek*
hodnocení

A je nějaký vzor jak jí napsat?

marenka*

Vzorů je habaděj, ale o jakou spolupráci jde. *modla*

marenka*
hodnocení

0x

Písemně, dvakrát. Obě strany podepsat! Vy si nechte jednu, protistrana druhou výpověď. Pokud Vám to odmítne podepsat, tak poslat doporučeně poštou s DODEJKOU!

any5ek*
hodnocení

Jde o smlouvu dle § 269 odst. 2) za použití § 566 a násl. zákona č. 513/1991 Sb. ,,Obchodní zákoník

doplněno 11.01.11 20:47:

Prosím o vzor výpovědi k této smlouvě

any5ek*
hodnocení

Jde o smlouvu dle § 269 odst. 2) za použití § 566 a násl. zákona č. 513/1991 Sb. ,,Obchodní zákoník"
Prosím o vzor výpovědi k této smlouvě, nevím jak mám napsat ty §, protože na výpověď z pracovnýho poměru je § 50 odst. 3 zákoníku práce. Je na toto stejný nebo jiný, já se v tom nevyznám prosím o radu. Děkuji
atreus*

Výpověď z pracovního poměru se řídí zákoníkerm práce, je to tedy něco jiného.

any5ek*
hodnocení

A čím se to tedy řídí?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]