Nejste přihlášen/a.
Prosím poraďte co dělat, chci odejít od soukromníka, nazvala bych jeho chování ke mě -bossing-. Prý ale od Nového roku nemůžu sama odejít? Co je to za nesmysl? To se mám nechat urážet a šikanovat? Nebo co mám dělat, mám tři děti, které studují. Jiné zaměstnání hledám už půl roku, ale marně. Ale přesto jsem se rozhodla odejít. Díky za radu. Eva.
Poslat stížnost na paskvil zákona na ministerstvo práce a sociálních věcí ti za to můžou přesně jak píšete mohou být další takové případy jako vy ,je zajímavé že obyčejný člověk to umí pojmenovat a ukázat důsledky jejich marné snahy smazat dluh , který se tvořil 20 let.
Dneska jsem tu stížnost poslala, ale myslíte , že mi to pomůže?! Kdo to vymyslel, toho bych poslala pracovat k našemu ,, panu božskému ,, Chtěla bych vidět, jestli by tam vydržel 7 let za 10 200 čistého a s léky na depresi v kabelce.
Myslím že to chce víc lidí se stížností ,ale nevím jak to zabere. Plně vás chápu pracoval jsem také u takového zaměstnavatele jak popisujete byl jsem na vedoucí pozici po pár letech mě svým fašistickým chováním donutil odejít do provozního úseku,a poté i k odchodu z firmy
Jsem osvč a pro jeho firmu jsem ted dodavatelem a užívám si jak na mě namůže
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.