Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je sprejování zakázané?

Od: kaja1* odpovědí: 3 změna:
Zdar lidi, nevíte jak je to s tím sprejováním? jako po zdech, vratech a tak? Je to zakázané? Když si třeba posprejuju vrata nebo střechu od garáže tak můžou mi poldové něco říct? díky Kája

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Hawatt by ti odpovedel presne paragrafem, ale je to"poskozovani cizi veci", takze si pis, ze to neni povolene (legalni).

ja mit novou fasadu za 70tis, tak te zabiju, pokud bys mi na ni cmarnul nejakou zhovadilost radoby umeleckou znacku. Puvodni grafity jsou diametralne neco odlisneho a ma to i pochopitelnou myslenku. Za zhovadile znackovani bych fackoval a urazel ruce! *bum*

kaja1*
hodnocení

Já sem samozřejmě myslel MOJI garáž, a nemám na mysli značkování ale pravé Graffity (mám pár kámošů co to umí...) A natřít se stejně musí takže by se ušetřilo za vrchní nátěr,ne?
aha, tak na svoji garaz muuzete malovat co chcete, jedine kdyby to nejak upravovala mistni vyhlaska o uprave... u nas treba mame predepsane typy plotu, barva krytiny apd.
ale na tohle snad zadna vyhlaska nemysli... jen u cmarani by mel byt pritomen majitel, aby se vyhnulo pripadnym nedorozumenim ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]