Ahoj, mam takovy problem. Zakoukala jsem se do sveho kamarada. Potiz je v tom, ze uz mam vic nez rok pritele, se kterym nam to klape. S tim kamosem se schazime, zajdeme nekam na kafe, pokecat,volame si, vidime se ve skole, ucime se spolu...no a ja se tak nejak zamilovala. Asi je fakt pravda, ze pratelstvi mezi holkou a klukem neexistuje. Nevim, co mam delat, porad na nej musim myslet, ve dne v noci, predstavuju si, co vsechno spolu delame, jsem jako posedla. On je trochu"bulik", nic nedava najevo, jestli jo, nebo ne. Vubec nevim, na cem jsem. Rikam si, ze mu to vsechno reknu, zeptam se, jestli ke mne neco citi, ale potom ztratim odvahu. Kdyz jsme spolu, jsem v sedmem nebi, mam chut ho polibit, pohladit, uplne zapominam na sveho pritele a on (kamos) vazne nehne ani brvou. Kamoska mi rikala at neblbnu, kvuli chvilkovemu poblazneni zahodit vztah s takovym fajn klukem, jako je ten muj. Uz to trva hrozne dlouho. Poradte, jak mam zjistit, jestli me miluje. Jak mu to mam dat najevo? Nechci si pripadat jakop stihacka. Diky moc za rady.
Ženská neví, co chce a nedá pokoj, dokud to nedostane... Tak by mě zajímalo, jestli vlastně víš, na co se ptáš. Vzpamatuj se a až Ti hormony přestanou blbnout, zkus si ujasnit, co chceš a na čem Ti vlastně záleží. Řekl bych, že jsi velmi nevyzrálá.
Co uděláš, až zjistíš, že by Tě ten druhý chtěl? Rozejdeš se s tím prvním, nebo to potáhneš na obě strany? Nebo co vlastně chceš? O co Ti jde?
romimi
Takhle na plnou hubu mi to jeste nikdo nerekl Diky moc, asi mas pravdu. Prestanu se zabyvat pitomostma a uvidim. Paradni facka, to jsem potrebovala
Školní lásky jsou krásný, ale musíš si ujasnit co chceš. Jestli Ti nevadí někomu ublížit nebo se znovu zaláskovat na rok nebo jen flirt s kámošem. Hormony asi pracujou. Ten"bulík"Tě má asi taky rád a třeba nechce rozdělit Váš vztah s tvým klukem a proto se chová jak se chová. Asi to bude na tobě koho si vybereš. Je to těžký viď.
romimi
Dik moc, asi jsem fakt uplne blba. Nejlepsi bude, nemyslet na to a nechat vsemu volny prubeh. Mej se
janiii...
jsem úúúplně ve stejný situaci (ptala jsem se tu na to, jmenuje se to"dva muži?"ale já jsem se zamyslela nad tim, jestli toho kámoše fakt znám a jaká by snim asi byla vzdálená budoucnost a došlo mi, že můj přítel je nejlepší a teď jsem z toho v podstatě venku. Kámoš mě sice semtam přitahuje - spíš přítáhne ) - ale v tu chvíli si zopakuju, proč a pro co jsem se rozhodla a je to... de to ) čímdál líp ) hodně štěstí ať už se rozhodneš pro cokoliv
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.