Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Beďary po celém těle

Od: pouti odpovědí: 10 změna:

Co to znamená, když mám obrovské beďary po těle? Nejvíc na stehnech, břichu a prsou, na obličeji skoro vůbec, ale nedávno jsem měla na levým prsu tak velkej beďar, že jsem si říkala, jestli to je normální... *zed* NEJEDNÁ SE O VTIP! Tak si nemístné poznámky nechejte pro sebe... Děkuji.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cyril*
hodnocení

2x

Znamená to, že je nejvyšší čas navštívit s tímto problémem lékaře.

hop®
hodnocení

0x

Kolik Ti je? To myslím vážně, pokud by Ti bylo 5 nebo 50, tak bych doporučil okamžitou návštěvu lékaře.

Pokud jsi na začátku či v průběhu puberty, muže to být tímto věkem. Ale úplně obvyklé to nebude, předpokládám, že slovo hygiena Ti něco říká, takže stejně bych doporučil toho lékaře, určitě Ti předepíše něco, co Tvoje trápení aspoň zmírní.

limetka*
hodnocení

0x

Může to být projev infekce, přenášené krví (třeba zlatý stafylokok) - takže šupky hupky k doktorovi, tohle není radno podceňovat.

ddd

jestli to není tím,že dnešní mladež je total zabedněná.Nemá pohyb,nejí zeleninu a vitamíny a na oběd jdou do humus Mec Donaldu,kde je to hrozný se zdravou stravou.Samá cola.která se skládá akorát z chemických prášků a syntetických šmejdů.Jedině voda a cukr je v tom přírodní.

polinek*

,,kvůli cukru je ta slavná Cola špatná!Cukr je jed víceméně. Kolik lidí je dneska diabetes,,vím,že to není o cukru ale o celkové výživě ale to,co má ten člověk není z toho jak se tady uvádí ,,to by všichni mladí byli tímto postiženi

doplněno 10.01.11 15:13:

,,a chce to slunce...

lok*

nejde jen o colu,ale i hranolky,kdyby jste trochu četl,smažené hranolky jsou pěkný svinstvo,k tomu ještě cola a další výkvěty.Ale nač se zajímat o zdravou výživu,že?Hlavně když se nažeru a chutná mi to.Jak budu vypadat se zdravím v 50 letech,to mi je jedno.Na téhle lidské hlouposti vydělávají výrobci všelijakých šmejdů miliony.

kt8d5*
hodnocení

0x

Jak už se tady kolegové přede mnou zmínili, může se jednat o nějaký infekt v krvi nebo také o kolísavou hladina hormonů, záleží na tom, kolik Vám je. U mladých děvčat mnohdy pomůže nasazení hormonální antikoncepce. Slyšel jsem, že v některých případech byla antikoncepce předepisována i pannám *hi* právě kvůli jejímu tomuto jakoby druhotnému působení. Ale v každém případě bych mazal za doktoŕem - nejlépe na kožní, tam berou i bez doporučení od obvoďáka. Naberou Vám krev a pak se uvidí.

hodnocení

0x

Jezte hodně tmavé pečivo a tmavý chléb popřípadě i tablety s vitaminem B, ale pokud je trudovitost rozsáhlá, tak jedině k doktorovi!

vraxan*
hodnocení

0x

Mohlo by sa jednať aj o nejakú alergickú reakciu, doktor je každopádne nutnosť.

golda73*
hodnocení

0x

Opravdu na tohle pozor, hlavně nenípat a honem k doktorovi. Moje kamarádka měla podobný problém a při holení nohou ve vaně o jeden zavadila. No a po asi pěti dnech jsme jí doslova odtáhli k doktorovi se sloní nohou a nechali si jí hned v nemocnici s otravou krve. Strávila tam 14dní. Honem k doktorovi! S tímhle není radno si zahrávat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]