Nejste přihlášen/a.
Dobrý den na kterých strankách najdu vše o insolvenci (myslím to takto když splnila podminky pro vyhlášení bankrotu přiští týden má poslat platbu pravníkovi který ju bude zastupovat )dá se už něco vyhledat na netu? a kde
doplněno 10.01.11 23:35:moje sestra si domácí učetnictví nevede je zaměstnaná už 3 roky. U ní v práci vznikly potíže s placením a musela vyhlásit bankrot podminky splnila a jen by jí zajímalo kde si pak může vše o průběhu té insolvence a o svých dluzích přečíst asi jsi to aaaaa blbě pochopil tu mou otázku
Dle toho jestli je zaměstnaná nebo je OSVČ či něco jiného. Když není zaměstnaná tak si skočit na sociáku, na zdr. poj. a na finančák. Jestli si někde půjčila (u banky či někde jinde) tak snad ví kde a má si tam dojít a zeptat se, ať jí vyjedou dlužnou částku. Nic jiného se asi poradit nedá. Na netu se nic nezjistí. Jednou jsem si potřebovala projet jednoho člověka kolik dluží na VZP a vzdala jsem to hned jak se začal stahovat souubor v exc., jsou tam tisíce a tisíce a řazeni nevím de čeho ale dle abecedy tonení. Taikže radím vše osobně oběhat, do telefonu Vám stejně nikdo nic neřekne.
doplněno 09.01.11 16:05:sorry za překlepy
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.