Nejste přihlášen/a.
Dobrý den mám takový problém. Ten problém je můj syn. Už několik let nepracuje, pořád se válí doma, ohrožuje nás když je opilý atd atd. Žijeme v městském bytě, platíme nájem, kupujeme vše domů a on nic, je nějaká možnost jak ho z bytu odhlásit? A co třeba když se budu stěhovat, bude stále psaný u mě v bytě? Předem moc díky.
3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení
al bunda*
0x
Odhlásit z trvalého pobytu nelze, ale odstěhujete-li se, do nového bydliště ho nemusíte přihlašovat. Jinak tohle téma jsme tady jednu dobu hodně probírali, do místního vyhledávače (Vyhledání dotazu) zadejte heslo "trvalý pobyt".
Nebo si rovnou projděte TOHLE.
Nebo si rovnou projděte TOHLE.
rodina*
Tak jestli si to mohu zrekapitulovat znamená to že já se přihlásím do nového bytu a jelikož starý bude již patřit někomu jinému, tak syn bude automaticky bydlet na radnici, nebo o to musím požádat. Nevím totiž ani kde se zdržuje a kde bydlí... Jde mi hlavně o to aby nebyl v tom mém bytu a nikdo mi nic nemohl udělat za jeho problémy. Díky
al bunda*
Trvalý pobyt nezakládá žádná práva k nemovitosti. Aby nebyl přihlášen v novém bytě, nenechte se ukecat . S přihlášením kohokoli musí souhlasit majitel nemovitosti, jen tak to nelze. O syna se prostě nesrtarejte a nechejte ho jeho osudu - nemusíte se starat o to, kde je nebo není přihlášen.
Hezký den.
Hezký den.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]