Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer. Nevím, jak začít. Je to trošku divné a já nevím, co si mám myslet nebo co mám dělat.
Včéra jsem začala chodit s novým přítelem, ale známe se jen krátce. Nebydlíme ve stejném městě, tak když se zrovna nevidíme, tak si píšeme. On mi dnes,když včéra jsem se dali dohromady, napsal, že mě miluje. Když mi to napsal, dorazilo mě to, měla jsem v sobě takový divný pocit a nevěděla, co mu mám na o napsat. Jestli ho také miluji ( i když to tak ještě necítím), nebo jestli mu mám říct, jestli to už myslí třeba vážně, jetli na to není ještě moc brzo. Ale nechtěla jsem ho nějak ranit, jestli to už opravdu myslí vážně, tak jsem napsala, že ho také miluji. Ale nemám z toho zrovna dobrý pocit, když jsem mu napsala něco, co tak není. Co si o tom myslíte vy?
Kuřátko. Víte, každý to máme jinak. Jsou lidi, kteří těmito slovy plýtvají a jsou ti, kteří tato slova vyloženě nesnáší. Právě proto, že někdo je schopen říct miluji rajskou omáčku stejně, jako miluji tě. Udělala jste chybu, že jste mu napsala něco, co jste ani nechtěla. Měla jste napsat to, co nám. Že to prostě takhle ještě necítíte. On by se nezlobil, naopak. Získala byste punc nedosažitelnosti a on by se snažil a bojoval. Teď už to neřešte, ale probrala bych to s ním při další schůzce.
Kuřátko, odhaduji, že máš asi tak 15 let... takže se zatím vůbec netrap nepříjemnými pocity z něčeho, co jsi příteli napsala a přitom to tak nemyslíš. V tom věku je to dost normální.
Až budeš starší, budeš umět reagovat rozumněji - ve stejné situaci bys mu třeba mohla odpovědět, že na tebe nemá tak spěchat, tím bys ho určitě neranila a zároveň by sis tzv. nezavřela vrátka.
Mařenka už to napsala, co mě napadlo při čtení dotazu. Jen bych chtěla říct, že jsem moc ráda, že existují ještě lidé, kteří váží slova a jsou sami k sobě upřímní. Kuřátko - jen tak dál, je dobře, že používáš mozek a o tom, co děláš, nebo prožíváš, přemýšlíš. Ušetříš se tak v životě hodně zklamání . Držím palečky a
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.