Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kdy zacinaji plodne dny

Od: lilili odpovědí: 5 změna:

dobry den, chci ze ptat kdy zacinaji plodne dny kolikatym dnem po mesickach a jak dlouho plodne dny trvaji?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

chlupatependolino*
hodnocení

0x

Google it.

hop®
hodnocení

0x

Admin asi zasáhl, takže mi to odmítlo odkaz:

w w w . t a k s i t o k u r v a v y g o o g l u j . c z (bez mezer)

Mimoto jsem chtěl připsat i pár odkazů... Ale pokud do "strejdy Gugla" zadáš vyhledávání "plodné dny", tak je tam moudrostí na týden čtení...

Takže (opět použiji citaci) "HLEDEJ, ŠMUDLO"! ;)

hodnocení

0x

Proč googlovat, když máme poradnu? Zhruba je to asi takto : Ovulace začíná 13. - 15. den po skončení předchozí menstruace a vajíčko je schopné oplodnění asi týden. Takže se říká, že týden před a týden po je sex bezpečný :)) Vždycky jsem se snažil tím řídit a povedlo se mi 5 dětí.

hop®

První otázku ve Vaší reakci pokládám za řečnickou, nebudu na ni tedy odpovídat. Vaše vysvětlení je v rámci dostupných informací velmi dobré. Nicméně stále nevíme, jestli tazatelka naopak nehledá ideální dobu pro početí ideálního potomka! ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]