Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký dárek

Od: dirt* odpovědí: 10 změna:

Dobrý den,

potřeboval bych nějaké tipy na dárek k 20. narozeninám jedné slečny. Řekněme, že jsme spolu ve fázi "něčeho" rodící se ho :).

Děkuji za tipy

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

marenka*
hodnocení

5x

Co pozvání na večeři, u rezervovaného stolu trochu v soukromí, ústraní. Malý stůl, restaurace ho již slavnostně upraví (ta lepší).

Já bych se přidala k Mařence. Večeře, nemusí to být zas až tak luxus, za milion peněz. Ale klidný podnik s rezervovaným stolem, jedním květem a dobrým jídlem, to by mohlo být to pravé. To by mohlo slečnu zaujmout. ;) Ať se rozhodnete jakkoli, přeji vám, aby to byl hezký vztah. A dlouhý.*srdce*

rob*
hodnocení

1x

prsten s briliantem a klíčky od ferrari, to by mohlo zabrat :)

hodnocení

1x

A co tak třeba bižuterii Swarovski? Není to zase tak drahé a vypadá to dobře - třeba křišťálové srdíčko

krystalove-sperky.cz/...

dirt*
hodnocení

Na šperky bych to neviděl, ty jsem kupoval k Vánocům. Chtěl jsem dokonce podobné srdíčko Swarovski koupit, ale odradilo mě, že to není moc praktické..

Zatím se mi líbí to pozvání na večeři, ale ještě bych to s nějakým dárkem spojil, třeba kytice +...

marenka*

Netuším, jak jste na tom s penězi, ale co tedy u té večeře skrýt pod talíř poukaz na víkend ve dvou? Kde, to už víte vy sám. jaké máte zájmy. ;)

hodnocení

0x

Rybarsky prut.

dirt*
hodnocení

*smich*

Ten by jí radost asi neudělal :).

Hm. To je divny. To nechapu...

..tak pak jedine nejake nausnice a retizek na krk.

Ale mi ji nezname, ze? Nebo ano? Mozna jsem s ni vcera byl v hospode...

radus*
hodnocení

0x

Co tak třeba parfém a růže? :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]