Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prace v zahranici pres agenturu

Od: grem odpovědí: 2 změna:

Nasel jsem si praci v zahranici pres agenturu.Ale rekli mi ze za zprostredkovani nic platit nemusim.Neni to divne?Treba ze by mi zaplatili i letenky atd?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

zima*
hodnocení

1x

Jestli tím zprostředkováním nemyslí spíše ujednání té práce třeba ze zahraničním partnerem, za které by jste nemusel platit. Ale poplatky za letenky a ostatní by jste si už hradil. Myslím, že úplně zadarmo vám dnes nikdo nic nedá.

ladinpraha*
hodnocení

0x

Mám několik příbuzných pracujících v UK a od nich jsou informace asi takové: Přes českou agenturu se to rozhodně nevyplatí, takže tam jedou po dohodě se známým, který tam už je. V UK jsou pak agentury opravdu zdarma a ty zajistí práci i ubytování a řeší případné problémy.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]