Nejste přihlášen/a.
Dobrý den všem,
včera jsem byla na kontrole u lékaře,kde jsem potkala svého zetě,který také marodí.Protože děláme ve stejné firmě,požádal mě,jestli bych mu nevzala do práce pokračování neschopenky (tu část,kdy už to platí sociálka) protože i já jsem ji musela odevzdat.Bohužel se zapomnělo napsat číslo účtu,tak jsem mu o něj volala a když jsem to doma nám oběma vypisovala ,omylem jsem napsala svoje číslo účtu do jeho neschopenky.V práci mi řekli,že se to nesmí opravovat a že mi ty jeho peníze přijdou ke mně a já mu je potom převedu,což není problém,když jsme rodina.Ale jedná se mi o to,jestli peníze přijdou každý zvlášť a ne dohromady,když je stejné číslo účtu,abych potom věděla,kolik mu mám dát.Děkuji všem za opověď
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.