Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pracovní neschopenka

Od: sonja® odpovědí: 3 změna:

Dobrý den všem,

včera jsem byla na kontrole u lékaře,kde jsem potkala svého zetě,který také marodí.Protože děláme ve stejné firmě,požádal mě,jestli bych mu nevzala do práce pokračování neschopenky (tu část,kdy už to platí sociálka) protože i já jsem ji musela odevzdat.Bohužel se zapomnělo napsat číslo účtu,tak jsem mu o něj volala a když jsem to doma nám oběma vypisovala ,omylem jsem napsala svoje číslo účtu do jeho neschopenky.V práci mi řekli,že se to nesmí opravovat a že mi ty jeho peníze přijdou ke mně a já mu je potom převedu,což není problém,když jsme rodina.Ale jedná se mi o to,jestli peníze přijdou každý zvlášť a ne dohromady,když je stejné číslo účtu,abych potom věděla,kolik mu mám dát.Děkuji všem za opověď

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hanher*
hodnocení

1x

Peníze příjdou jistojistě zvlášť, jen nevím, jak ty částky od sebe rozeznáte.

Je možné, že např. ve VS, nebo ve zprávě pro příjemce bude nějaký údaj o příjemci.

patronka*
hodnocení

0x

S největší pravděpodobností přijdou odděleně, ale jinak si můžete zavolat do mzdové účtárny podniku, kde Vám to řeknou zaručeně.

roboot*
hodnocení

0x

100% PŘIJDOU ZVLÁŠT a pokud Vám to posílá přímo sociálka a ne zaměstnavatel stačí jim zavolat a oni už Vám řeknou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]