Nejste přihlášen/a.
Ahoj nemáte tu někdo podobnou zkušenost ev. ví někdo co by to mohlo být? Cca před půl rokem se mi pod levou čelistí u krku udělala ohromná boule která byla horká, bolela jak svin. Po 4 dnech jsem už bolestí se došoupala k doktorce a ta mě poslala na krční, tam mi řekli, že je to od zubů a poslali mě na stomatochirurgii. Jediné co mi tam chtěl doktor udělat je vytrhnout lehce narušenou sedmičku, tu jsem nedala tak mi dal antibiotika.
Po cca 2 dnech mi to začalo ustupovat a v ústech jsem cítila hnis. Pravda zuby mě tenkrát bolely ale vzhledem k tomu, že rostly všude možně moudráky tak ani nevím kde to bolelo.
Zůstala mi pod krkem malá uzlina (váček?) který nebolel ale byl cítit na šáhnutí "že tam něco je ".
No a dnes se mi udělalo opět to samé ale poměrně menší - asi velikost golfového míčku , nebolí ani z 50% jako minule jen je to tvrdé a cítit na dotek. Doktorce se nezdálo , že by to bylo od zubů, mluvila něco o slinné žláze...
Je mi divné, že mě lae vůbec nebolí zuby. Neměl jste to někdy někdo? Nevíte co to může být? Mě se totiž vůbec nezdá , že je to od zubu když to skoro vůbec nebolí Tedy zatím.
Každá rada drahá, děkuji
Jednou po návratu z bazénu se mi udělalo pod bradou vole jak holubovi:D takže doktorka a ta mě poslala na ORL tam mi dali pod bradu vaničku a začali se mi šťárat injekční jehlou v takových dvou vývodech pod jazykem poté mě poslali domů. Druhý den jsem si musel donést šťávu z citronu ,kterou mi nalili do huby
a zvesela se zase šťárali pod jazykem do týdne bylo po laloku
a od té doby se mi to nestalo cca 12 let .
Toto měl můj manžel a byla to ucpaná sliná žláza a později zjistili kámen ve sliné žláze a doporučili operaci. Docházel na stomatologickou chirurgi, operovat se nedal, ale vždy, když měl na něco chuť, tak se mu udělala boule, jako vejce.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.