Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jsem po úrazu a finančně na dně

Od: smolar1* odpovědí: 1 změna:

Moje prosba o radu se týká hlavně financí, už nevím jak dál. Před nedávnem jsem měl těžkou nehodu,kterou jsem nezavinil, a dodnes se léčím z úrazu. Bohužel se stalo, že moje velmi dobré příjmy od té doby klesají a dnes jsem na dně i po psychické stránce.Propadám se do dluhů,přítelkyně se před Vánocemi se mnou rozešla a nyní musím opustit podnájem ve kterém bydlím a to opět kvůli nedostatku financí.Prosím všechny o zlatou radu, jak z tohoto ven. Nemyslím si,že nedokážu vydělat peníze,ale v tomto stavu po třech měsících doma bez auta,bez peněz,.. je to víc než složité. Žiji sám, jsem rozv. a pomoc bohužel nenacházím .. jen prázdné fráze o tom, jak bude líp = bohužel mi toto jídlo ani účty nezaplatí. (i když je to myšleno dobře)

Předem děkuji všem, kteří mi konstruktivně poradí a vítám ty, kteří byli na dně .. jako jsem já.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

al bunda*
hodnocení

0x

Zlatá rada neexistuje. První věc, co musíš udělat, je dostat se z depresí. Pravděpodobně jsi protivný a kopeš kolem sebe, není divu, že Tě přátelé opouštějí. Není ostuda zajít za odborníkem. Potom i to vydělávání peněz půjde lépe a na to ostatní to bude fungovat jako katalyzátor. Bude se ti lépe dařit.
Pak je ještě šance vysoudit odškodnění na viníkovi nehody - poraď se s právníkem.
A neřekl jsi, jaká máš po nehodě omezení. Pokud žádná a brání Ti jenom psychika, zajdi za odborníkem. Pokud nějaká máš, je třeba to říci.
Hezký den.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]