Nejste přihlášen/a.
Ahojky. prosím, nevíte o levném ubytování v Ostravě či blízkém okolí(na jednu až dvě noci)? Neodkazujte mě na vyhledávač. Jde mi o prověřené a ověřené ubytování . Děkuji
Ubytovna Jarena, je na tramvajové zastávce Sport arena. Jezdí tam tramvaj č.2 a 7. Je to naproti ČEZ ARENY. Mají i svojí int. sránku.
doplněno 04.01.11 21:56:Cena asi 300 kč.
Díky za rady. Scháním tam ubytování pro "omladinu" , tak uvidíme, kam je šoupnu.
Jojo, milá Pu. Kdysi jsem studovala v Ostravě a bydlela nejdřívě na kolejích na Hladnově a pak v Porubě, To byly časy .
Dobrý den, Sebod! Svého času, když k nám na gympl jezdívali učitelé z cizích zemí a škola neměla peníze na extra ubytko, objednávali jim pokoj v Domově sester (ul. 17. listopadu). Je to v Porubě a vypadá to tam trochu jako na koleji, pokoje jsou tuším dva do jedné buňky. Možná že od té doby (15 let) se servis vylepšil... :D a nabízejí i jednolůžkové pokoje. Nebylo to nijak extra, vybavení staré, ale vždy čisté. Strategicky to není špatné, před vchodem stojí tramvaje, které jedou do centra, a kousek je i autobus (který jede nevím kam) a za rohem samozřejmě nemocnice (to se taky hodí, zichr je zichr...). Pokud člověk jede autem, je to kousíček od konce Ostravy (směrem na starou silnici do Brna) a parkování je před Domovem (pokud se něco nezměnilo a dobře si vzpomínám). Tak zkuste zavolat tam, jinak bych asi hledala nějaký hostel přes vyhledávač, což nechcete. Držím pěst!
doplněno 05.01.11 18:42:Slovan už není - resp. ne v té podobě. Vypadá to tam teď jaksi jinak. A nedávno zrušili snad poslední mototechnu v Ostravě, co byla přímo pod Slovanem (stěžoval si mi Táta). No vidíte, já na to město vlastně nemám skoro žádné vzpomínky, připadalo mi neskutečně nudné a kromě Poruby vůbec neznám ostatní části
ale dost lidí, co tam studovalo, vzpomíná rádo. Zvláštní...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.