Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rozvod - jak to překonat a jít dál?

Od: lo* odpovědí: 9 změna:

Zdravím, mám jeden problém, možná nikdo neporadí,ale někdo aspoň napíše..ano i já toto znám. Stručně..miloval jsem 23roků, přišla rána.. rozvod..někdo třetí, důvod nebudu rozebírat.Jen mne teď trápí jedna věc..jde vůbec najít někoho s kým prožiji zase něco moc hezkého? Já myslím, že ne.. Nesedím doma, jsem neustále mezi lidmi, ženy se mi líbí, nemám problém navázat známost, ale pořád tam není ta jiskra co způsobí požár.Horší je, že když to tam není těžce se dostávám do sexu na který jsem byl zvyklý.Je tohle normální, je to daň za ta roky? Má to tak být? Takto už to trvá šest let.Díky všem za slušné odpovědi..ostatních mi je líto...

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

marenka*
hodnocení

4x

Lo, nelámejte nad sebou hůl a hledejte, pátrejte. *modla*Byla jsem taky sama, po rozvodu, nepěkném předchozím manželství, s ještě horší reputací a ostudnou minulostí. Nu, nic moc. Jenže. Sebrala jsem se, dala si do pořádku minulost - dluhy, názory, sebevědomí, plány atd. atd. Když jsem měla "uklizeno", mosty spálené a hlavu vzhůru, začala jsem hledat. Žila jsem na malinké vísce, o pěti barácích, takže tam seznámit se nebylo s kým. Začala jsem na internetu. Nejsem krasotinka, ani zářivě inteligentní, prostě normální průměrná ženská, ale vybírala jsem si. Fakt. Přesně jak říkáte, ta jiskra, to bláznivé zamilování i přes nějaké požadavky jsem taky potřebovala najít. Hledala jsem 3 roky, předtím jsem byla 5 let sama. Chtěla jsem přítele, moc, ale ne za každou cenu. Až když jsem si řekla, už toho bylo dost, žádnej neexistuje, tohle je poslední, komu píšu a s kým se sejdu. A prásk. Z dejme tomu deseti požadavků splňoval tak půlku, po pár dnech sotva čtvrtinu. *smich* Ale ta horečka při každé puse, ten... (nepřístupno ;)) mě donutil k ústupku a dnes jsem šťastná. Už osmým rokem. *ua*Nechlubím se před vámi, jen opakuji. Nevzdávejte to. *pusa*

lo*
hodnocení

Děkuji a držím Vám palce..

manzelka*
hodnocení

2x

Zdravím, pochopila jsem to dobře? : měl jsi vztah, manželství, rozvod, někdo další...jasan, až sem tomu rozumím. A teď nemůžeš sehnat dlouho někoho na vztah, protože aby jsi měl pěkný sex, na který jsi byl zvyklý ( a který chlap ne :o) ), potřebuješ city?

Já bych počkala na tu "další pravou" a ona určitě příjde. Teď to trvá dlouho, protože si to moc přeješ. Ale určitě se ještě najde nějaká, které budeš moci věřit! Prostě žíj tak jako doposud a snaž se na to tolik nemyslet a ono to pak příjde. To je můj názor.

jita*
hodnocení

0x

já když jsem se rozvedla tak jsem jsem nikoho nehledala bála jsem se že narazim na něco horšího než byl můj první manžel.Ale přišlo to samo,s druhým manželem jsem se seznámila v metru a už jsme spolu 10 let.To je hrůza jak ten čas letí*slunce*

klucina*
hodnocení

Jj i já jsem na tom stejně

cyril*

Jestli to náhodou nebude tím, že sedíte tak blízko sebe? :D

klucina*

tomu nerozumím

výtka
Upozornění od sys hejkal 05. 01. 2011 17:43:50
cyril má zřejmě na mysli to, že kromě registrovaného nicku sem na poradnu z jednoho počítače a té samé IP adresy píše ještě pár dalších neregistrovaných...myslím, že teď už tomu rozumíte...
klucina*

Jj děkuji rozumím :)

buss
hodnocení

0x

Čo bolo bolo, dívat se kupředu, nevzpomínat, nesrovnávat. Život jde dál. Možná to bude ještě lepšejší.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]