Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, jsem zaměstnaná - t.č. na rodičovské dovolené. Mám možnost pracovat z domu pro svého zaměstnavatele a řeším, jaký druh smlouvy je pro mně výhodnější. Jelikož to je docela dost práce, nepřipadá v úvahu DoPP. Nasnadě je DoPČ nebo ŽL. Tento výdělek potřebuji mít ofiko na sebe, abych si mohla odečítat úroky z hypotéky. Díky za postřehy.
Nic bych nekombinoval a "normálně" pracoval u vašeho zaměstnavatele na základě stávající pracovní smlouvy - v době pobírání rodičovského příspěvku můžete pracovat neomezeně. Jedinou podmínkou je, že po dobu práce musíte zajistit dohled o dítě jinou zletilou osobou.
No ale když jsem odešla na RD, tak musí být někde sepsáno, na jaký budu pracovat úvazek nebo něco takového, ne? Tu práci, kterou dělám (je to cca 1,5 hod. denně) dělám v době, kdy dítě spí, nikomu jinému jej nesvěřuji.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.